Sony SRS-NS7. O boxă cu un design special și sunet cinematic surround Dolby Atmos

Data: 5/10/2021 | Autor: .

Sony anunță o nouă boxă wireless portabilă cu sistem de fixare după gât. Sony SRS-NS7 oferă sunet cinematic surround Dolby Atmos și o autonomie de până la 12 ore.  

 Boxa wireless cu fixare după gât Sony SRS-NS7 este prima din lume de acest tip compatibilă cu Dolby Atmos®, în combinație cu modelele BRAVIA XR de la Sony. Aceasta oferă experiența unică Sony 360 Spatial Sound, care asigură o audiție cinematografică perfect optimizată, prin intermediul aplicației 360 Spatial Sound Personalizer.

Virtual Dolby Atmos

Sony SRS-NS7 funcționează cu transmițătorul wireless inclus și cu televizoarele BRAVIA XR, pentru a crea configurația ideală a boxelor Virtual Dolby Atmos® din jurul utilizatorilor – plasându-i în mijlocul scenei, de parcă ar fi chiar parte din acțiune.

Pentru a utiliza transmițătorul wireless, acesta trebuie conectat la televizor prin intermediul unui cablu optic și printr-un cablu USB, apoi utilizatorii trebuie doar să asocieze SRS-NS7 cu transmițătorul prin Bluetooth®.

Pentru o experiență cu adevărat personalizată, utilizatorii pot folosi aplicația 360 Spatial Sound Personalizer pentru a-și fotografia urechile, analizând astfel caracteristicile lor auditive unice, pentru a modela experințele audio SRS-NS7 conform acestor criterii specifice.

În afară de faptul că utilizatorii se pot bucura de conținut Dolby Atmos® pe televizorul lor, în ceea ce privește muzica SRS-NS7 suportă și sunet 360 Reality Audio atunci când este utilizat împreună cu un smartphone – astfel încât aceștia să se poată transporta în mijlocul unui concert. Disponibil prin intermediul unui smartphone cu serviciile muzicale compatibile, cum ar fi Deezer, nugs.net și TIDAL, utilizatorii se pot bucura de muzica din jurul lor.

Sony SRS-NS7 poate fi asociată și cu dispozitive precum laptopuri, tablete și smartphone-uri.

Sony SRS-NS7 oferă acustică de o claritate excepțională și o presiune puternică pentru sunete mai bogate și mai profunde, asigurând astfel o experiență cinematografică personală absolută.

Televizoarele Sony vor fi construite exclusiv de roboți

Acest lucru se datorează unui difuzor X-Balanced care asigură dimensiunea optimă a boxelor într-un corp compact și crește presiunea sunetului, reducând distorsiunile, pentru muzică și dialoguri clare. În plus, difuzorul orientat către partea de sus propagă un sunet clar direct către utilizator, fără a-i deranja pe ceilalți, astfel încât ascultătorii să se poată concentra doar la filmele și muzica preferate, chiar și la miezul nopții. Mai mult, radiatorul pasiv crește răspunsul în frecvență joasă pentru bass clar, furnizând efecte sonore inedite și ritmuri puternice.

 Transmițătorul wireless ajută la minimizarea întârzierii audio pentru  SRS-NS7 atunci când boxa este conectată cu televizoarele BRAVIA XR, astfel încât utilizatorii să fie complet învăluiți de acțiunea filmelor cu Dolby Atmos®, bucurându-se de sunet și imagini perfect sincronizate.

 Sony SRS-NS7. Autonomie de 12 ore

SRS-NS7 oferă până la 12 ore de putere și până la 5 ore la volum maxim, astfel încât cele mai lungi filme și emisiuni TV să continue să ruleze. Dacă bateria se descarcă, atunci o încărcare rapidă de 10 minute cu un USB-C le oferă utilizatorilor până la 60 de minute de redare suplimentară.

SRS-NS7 dispune și de conexiune Multipoint. Acest lucru le permite utilizatorilor să conecteze două dispozitive în același timp, cum ar fi laptop-ul și smartphone-ul. Așadar, dacă un apel în interes de serviciu este inițiat de pe laptop în timp ce pe smartphone este redată muzică, utilizatorii pot prelua apelul cu un singur click pe butonul de Redare/Apel din partea stângă a benzii de susținere. Odată încheiată conversația, aceștia sunt reconectați automat la playlistul preferat.

 

Design-ul IPX4 rezistent la stropire al SRS-NS7 le permite utilizatorilor să se bucure de emisiunile și melodiile preferate în orice colț al casei, fără griji, chiar și în timpul activităților zilnice precum dușul sau spălatul vaselor. În plus, stilul open-ear le permite acestora să vizioneze și să asculte și atunci când se află mai departe de dispozitiv, rămânând conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

 Sony SRS-NS7 va avea un preț de aproximativ 1.479 lei și va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2021.

Sony ZV-E10. O cameră de vlogging cu obiective interschimbabile