Sony WF-1000XM3, cele mai bune căști wireless de pe piață?

Data: 20/01/2020 | Autor: .

Sony WF-1000XM3, cele mai bune căști wireless de pe piață?

În 2018, Engadget a ales Jabra Elite 65t drept cele mai bune căști din acel an. Chiar dacă, în 2019, Jabra a lansat un nou model și mai bun, Jabra Elite 75t, în acest an cele mai bune căști wireless in-ear au fost desemnate Sony WF-1000XM3. Principalele avantaje ale acestor căști sunt reprezentate de sunetul excelent, de izolarea fonică foarte bună și de look-ul optim, care le face ușor de purtat, relatează GadgetReport.ro

Sony WF-1000XM3 sunt ușoare, având numai 8,5 grame, și vin cu o cutie de încărcare solidă, în care se prind magnetic, pentru încărcare.

Căștile de 6 mm sunt realizate din plastic, acoperit cu un strat de cupru, și se dovedesc a fi foarte solide, destul de greu de spart.

Detalii despre specificatiile complete si pret aflati de AICI.

În materie de sunet, Sony a implementat pe căștile Sony WF-1000XM3 un sistem dual-senzor de procesare audio, care include procesorul QN1e (de anulare a zgomotului) și DSEE HX, astfel că gadgeturile oferă un sunet foarte clar, bine echilibrat, cu un bass puternic, similar cu modelul de căști WH-1000XM3.

Tehnologia Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) converteste ascendent fisierele audio comprimate pentru a le duce mai aproape de calitatea sunetului de inalta rezolutie

Sunetul poate fi setat după preferințe prin aplicația Sony Headphones Connect, disponibilă pentru smartphone.

Căștile se conectează la telefon prin Bluetooth, fără a pierde semnal, și beneficiază de asistentul Google.

La fel ca la Jabra Elite 65t sau Powerbeats Pro, căștile WF-1000XM3 includ un senzor de proximitate, astfel că se conectează automat, atunci când le pui în urechi.

Căștile au și un mod Quick Attention, care permite ascultarea mai atentă a zgomotului ambiental, prin intermediul microfoanelor amplasate pe ambele căști.

Oferind o autonomie foarte bună, de până la 6 ore și o izolare fonică optimă, WF-1000XM3 oferă cel mai bun preț-calitate de pe piață. Cu ultimul update de software, Sony a rezolvat și singura problemă a acestor căști, sunetul onboard.

Disponibile atât în ​​culorile argintiu-șampanie și negru, foarte elegante, Sony WF-1000XM3 sunt cu aproximativ o treime mai ieftine decât modelul WH-1000XM3. De asemenea, au un preț mai bun decât Bose QuietControl 30 și Apple Airpods.

Căștile le poți cumpăra de AICI, la un preț excelent, de 1150 lei.