Trust Gaming GXT 450 Blizz RGB 7.1. O pereche de căști de gaming ieftine și bune

Data: 28/01/2020 | Autor: .

Trust Gaming GXT 450 Blizz RGB 7.1. O pereche de căști de gaming ieftine și bune

Dacă vrei o pereche de căști de gaming de calitate, Trust Gaming GXT 450 Blizz RGB 7.1 pot fi o soluție excelentă. Realizate din materiale de calitate, cu un sunet clar și bine calibrat, o izolare fonică excelentă și un preț foarte mic, căștile celor de la Trust se înscriu în categoria achizițiilor inteligente, relatează GadgetReport.ro

În ultima vreme au ajuns în redacția GadgetReport.ro zeci de periferice dedicate gamingului, iar dintre acestea, căștile GXT 450 de la Trust Gaming se află printre preferatele noastre, deoarece reprezintă o soluție optimă pentru un gamer adevărat.

Căștile Trust GXT 450 se remarcă, în primul rând, prin design-ul special, futurist, și materialele de calitate. Sunt construite dintr-un material plastic dur, astfel că vor rezista utilizării intense.

Căștile oferă un nivel de confort foarte bun, având bureți moi, din imitație de piele, și o bandă elastică care se pliază optim pe suprafața capului, fără să deranjeze.

 

Trust Gaming GXT 450 se remarcă, de asemenea, prin elementele luminoase RGB, care își schimbă culorile în funcție de acțiune.

Căștile se conectează printr-un cablu lung, rezistent, de tip USB, ce reușește să ofere toată puterea necesară sunetului 7.1. Cablul include și un modul cu mai multe funcții, precum cele de volum, pornirea și oprirea microfonului, pornirea și oprirea sistemului RGB.

Dincolo de designul original, ne-a convins sunetul optim pe care aceste căști îl oferă indiferent de sursa acestora, de la jocuri la filme și  conversații pe Skype sau Discord.

Am testat căștile Trust Gaming GXT 450 în jocuri precum  PUBG, CS: GO și Fortnite, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor – căștile au reușit să reflecte, dincolo de conversațiile din multiplayer, întreg spectrul de sunet ambiental, inclusiv pașii inamicilor sau foșnetul frunzelor.

În filme, testate pe Netflix, căștile ne-au surprins cu sunetul bine calibrat, în format surround 7.1, și cu izolarea optimă, astfel că zgomotul ambiental este eliminat aproape complet.

Trust Gaming Blizz 7.1

Trust Gaming Blizz 7.1

Un alt avantaj al căștilor Trust Gaming GXT 450 îl reprezintă microfonul, unul de tip omnidirecțional, care reușește să transmită un sunet de calitate, clar și bine calibrat, chiar și în condițiile unui zgomot ambiental ridicat.

Cu un design plăcut și foarte confortabil, un sunet excelent în toate mediile și un microfon de calitate, căștile Trust Gaming GXT 450 Blizz RGB se înscriu, așa cum spuneam, în zona achiziției inteligente. Asta mai ales că prețul este unul surprinzător de mic. Detalii despre preț și achiziție aflați de pe acest LINK.