Jeep e-Bike. Cea mai puternică bicicletă electrică off-road

Data: 3/02/2020 | Autor: .

Jeep e-Bike. Cea mai puternică bicicletă electrică off-road

Jeep a lansat, cu ocazia Super Bowl 2020, un teaser video în care vedem, în premieră, prima bicicletă electrică a companiei, Jeep e-Bike. Bicicleta off-road, realizată în parteneriat cu QuietKat, este prezentată de cunoscutul actor Bill Murray, care o folosește pentru a-și plimba câinele, relatează GadgetReport.ro

Compania promovează Jeep e-Bike ca fiind „cea mai puternică” bicicletă off-road și există câteva caracteristici care susțin această asociere.

Bicicleta are un motor electric de 750 W și anvelope de 4,8 inchi care, împreună cu suspensia Fire-Link și frânele Magura sau Tektro, ar trebui să ofere o experiență optimă inclusiv pe traseele foarte  dure.

Close-up of front forks of Jeep® e-Bike.Jeep e-Bike, despre care Electrek estimează că are un motor Bafang M620 de până la 1,6kW, ar avea o autonomie de deplasare de până la 40 km.

Jeep e-Bike ar urma să ajungă pe piață în iunie 2020. Prețul nu a fost anunțat însă va fi unul cu siguranță destul de mare, având în vedere componentele premium folosite.

În esență, Jeep e-Bike este gândit ca un vehicul însoțitor pentru proprietarii de Jeep, mai ales în vacanțe,  și care vor să experimenteze și astfel de senzații.

Toate detaliile le aflati de pe site-ul oficial.