Sony Xperia Z. Cum arata si cum se misca cel mai spectaculos telefon japonez (VIDEO)

Data: 8/01/2013 | Autor: .

sony-xperia-zAsa cum GadgetReport.ro a anticipat, Sony a prezentat la Las Vegas cel mai spectaculos smartphone pe care l-a produs vreodata, modelul Xperia Z.

Gadgetul vine cu profil foarte subtire, modern si cu o calitate a materialelor superioara tuturor telefoanelor pe care le-a produs pana acum. Ecranul este un 5 inch Full HD, la 1080p, 443 ppi, capabil sa redea imagini vizibile chiar si in conditii de luminozitate foarte puternica.

La capitolul hardware, telefonul prezinta un procesor quad-core 1.5GHz Snapdragon S4 Pro si o noua camera Exmor RS de 13 MP, capabila sa inregistreze in format HDR!

Telefonul are un spatiu de stocare de 16 GB, extensibil prin microSD si o baterie de 2,330mAh.

Foarte interesant este si faptul ca telefonul este rezistent la apa pana la adancimea de 1 metru.

Sony Xperia Z vine cu sistemul de operare Android Jelly Bean alaturi de o suita de programe Sony, printre care ClearAudio+, Bravia Reality Display si Bravia Engine 2 care vi sa sustina experienta multimedia la un nivel de top.

Sony vrea sa lanseze telefonul pe piata in luna martie pe piata japoneza, iar la nivel international sa il putem vedea din aprilie. Pretul nu a fost anuntat.

Sony a prezentat, cu aceasta ocazie, si modelul Xperia ZL. Singura diferenta notabila – acesta nu este rezistent la apa si praf.