Spider-Man: Far From Home. O poveste plină de efecte speciale care îți iau ochii

Data: 25/07/2019 | Autor: .

Spider-Man Far From Home este filmul ce va încheia Phase 3 din seria Marvel dar și deschizătorul de drumuri pentru următoarea serie de filme și seriale Marvel. Echipa GadgetReport.ro a avut ocazia să vizioneze filmul și vă prezintă primele impresii fără, bineînțeles, a dezvălui acțiunea.

Spider-Man: Far From Home este cel așteptat film din seria Marvel, mai ales după evenimentele petrecute din Avengers Endgame în care unul dintre cei mai îndrăgiți Răzbunători nu mai este printre noi, iar cineva trebuie să îl moștenească și să preia frâiele.

Povestea filmului Spider-Man: Far From Home se petrece la două luni distanță după evenimentele din Endgame.

Spider-Man/Peter Parker, rol jucat de către actorul Tom Holland, încearcă să ia o mică vacanță departe de casă. Personajele negative vor fi, bineînțeles, pe urmele lui, peste Ocean.

Alături de Holland, mai fac parte din distribuția filmului actorii Marisa Tomei, Samuel L. Jackson, Zendaya și Jake Gyllenhaal.

Peter  trece printr-o perioadă foarte complicată, simțind presiunea moștenirii lui Tony Stark.

Fără a deconspira surprizele din film, putem să vă spunem totuși că în scenă își va face apariția un nou personaj, Mysterio, care va juca un rol major în diferite momente ale filmului.

Dincolo de scenariu și acțiune, așteptați-vă la o experiență cinematografică plină de efecte speciale spectaculoase. Este o reală plăcere să vezi acest film la cinematograf, în IMAX 3D sau 4DX, acolo unde toate efectele speciale, de la imagini la sunet, se simt la adevărata lor valoare.

Potrivit agregatorului de cronici RottenTomatoes.com, filmul a înregistrat un procentaj al aprecierilor de 90 din cele 46 de cronici postate. Majoritatea criticilor au ajuns la concluzia că producția este „o combinație plină de neprevăzut și de prospețime între un film romantic cu adolescenți și unul de acțiune cu supereroi”, care „pavează cu stil drumul către următoarea fază a Universului Cinematografic Marvel”.

„Până la urmă a ajuns să îmi placă mai mult Far From Home decât orice alt film cu Spider-Man al acestui deceniu” – Entertainment Weekly.

„Pelicula cuprinde unele interpretări nemaipomenite ale unor actori de 22 de ani care joacă adolescenți de 16 ani și oferă o poveste completă, care lasă loc și unor continuări viitoare” –  Radio NPR.

„Povestea este plină de efecte care îți iau ochii. Coloana sonoră are foarte mulți decibeli. Nu este loc pentru înțelepciune, profunzime, emoție ori noutăți care să vină cu provocări serioase. Dar, în același timp, prefer să îl văd pe Tom Holland într-o asemenea «prostioară» decât pe alți actori” – Financial Times.

„Far From Home este un sequel imens de distractiv din seria aventurilor «omului-păianjen». Tom Holland este noua față a MCU și este pregătit să preia «scena centrală»” – MovieWeb.

„Ceea ce lipsește la capitolul «întorsături de situație» este câștigat prin impresionanta dezvoltare a personajelor și prin felul captivant, energic, prin care este livrat divertismentul” – CinemaBlend.

 

Distribuit de către InterComFilm, Spider-Man: Far From Home rulează deja în cinematografe, iar dacă vreți să-l vedeți, vă recomandăm sălile din cadrul Cinema City România.