Stranger Things, sezonul 3, record de audiență pe Netflix

Stranger Things Sezonul 3 a doborât recordul de vizionări pentru primele patru zile din momentul lansării. 40,7 milioane de conturi s-au uitat la ce de-al treilea sezon din Stranger Things, anunță Netflix, citat de Gadgetreport.ro

Potrivit companiei, din cele peste 40 de milioane de conturi, 18,2 milioane au terminat deja de văzut sezonul 3.

Cifrele sunt valabile pentru primele patru zile de la lansarea oficială care a avut loc pe 4 iulie și sunt cele mai mari înregistrate vreodată de un serial pe Netflix.

Netflix contorizează ca vizionare atunci când se urmărește mai mult de 70% dintr-un episod sau film.

Pentru a pune în perspectivă performanța sezonului 3 din Stranger Things, Umbrella Academy, unul dintre cele mai urmărite seriale originale la momentul lansării, a avut nevoie de o lună pentru a ajunge la 45 de milioane de conturi.

Stranger Things este un omagiu adus anilor ’70-’80, punând laolaltă elemente din filme celebre precum E.T., ALIEN sau The Goonies.

Când dispare Will Byers, un băiat de 13 ani dintr-un orășel american, întreaga comunitate este dată peste cap. Se formează mai multe grupuri de căutare, care aleg căi diferite de acțiune, dar care în final se intersectează într-un mod grandios.

Mike, Dustin și Lucas, prietenii cei mai buni și totodată partenerii de Dungeons&Dragons ai lui Will, în ciuda stării generale de alertă și a interdicției părinților de a părăsi casele după lăsarea întunericului, decid să dea o mână de ajutor în rezolvarea dispariției prietenului lor. Astfel, cei 3 băieți o găsesc pe Eleven (poreclită El), o fetiță de vârsta lor cu puteri telekinetice.