Spike, prima tastatura fizica pentru iPhone (VIDEO)

Data: 10/07/2012 | Autor: .

 

SoloMatrix pregateste lansarea primei tastaturi fizice pentru iPhone. Gadgetul va veni sub forma unei huse speciale si va oferi posibilitatea utilizatorilor de a folosi butoane reale, la fel ca la un telefon cu tastatura clasica QWERTY.

Gadgetul, realizat dintr-un material plastic foarte solid, vine cu o inovatie interesanta. Tastatura poate fi adusa pe ecran, iar atunci cand nu este necesara, sa pliaza pe spatele husei.

Spike include toate tastele QWERTY, iar dezvoltatorii spun ca butoanele sunt chiar mai bune decat la o tastatura normala de telefon.

Cui se adreseaza? “Tuturor celor care, din varii motive, nu pot folosi tastatura virtuala fie care au degetele prea groase fie ca au unghii lungi”, au declarat acestia.

Carcasa mai include butoane dedicate pentru Home, controlul volumului, camera si dock connector.

Spike va fi lansat in doua versiuni si in mai multe culori si materiale. O editie speciala va fi realizata din aluminiu, iar cumparatorii vor putea comanda diverse mesaje sau imagini ce pot fi gravate pe ea.

SoloMatrix cauta acum finantare pentru acest proiect pe Kickstarter. Daca va aduna 75.000 dolari, va lansa tastatura in productie. Interesant este ca Spike 2 va fi produs si intr-o versiune speciala pentru noul iPhone 5.

Tastatura va putea fi cumparata pentru 35 respectiv 60 de dolari in functie de versiunea aleasa.

Mai multe detalii aflati de aici.