Zero SR. Cum arata cea mai tare motocicleta electrica din lume (VIDEO)

Data: 13/05/2014 | Autor: .

ZERO SR

Zero Motorcycles a lansat noul model 2014 al uneia dintre cele mai spectaculoase motociclete electrice din lume. Zero SR accelereaza la 100 de kilometri/ora in numai 3,3 secunde si are o autonomie de 220 km!

Fata de primul model, din 2011, noua versiune Zero SR 2014 vine cu o baterie de trei ori mai mare, ce se incarca de patru ori mai rapid, are un motor de 70 de cai putere la 50 kW si 144 Nm care genereaza o viteza cu 50% mai mare.

Zero SR ajunge de la 0 la 100 km/ora in numai 3,3 secunde.

Iar daca va faceti griji in privinta bateriei, aceasta scade la 80% din potential abia dupa jumatate de milion de kilometri. Cel putin asta este trecut in certificatul de garantie.

Cum probabil va asteptati, Zero SR vine cu tot felul de acesorii electronice, inclusiv cu o aplicatie de mobil care aduna, prin bluetooth, toate datele esentiale privind starea motocicletei, le analizeaza si iti furnizeaza un raport.

Motocicleta are o autonomie de 220 de kilometri si se incarca complet la orice priza in 7,9 ore. Puteti alege insa sa o incarcati numai partial si veti putea vedea pe telefon, in regim real, cati kilometri puteti sa mergeti cu ea din momentul in care o puneti in priza.

Sa zicem ca aveti nevoie sa parcurgeti o distanta da 50 de kilometri. Setati aplicatia pe traseul respectiv, introduceti motocicleta in priza si ea va va alerta automat, pe telefon, cand este incarcata pentru aceasta distanta.

La ce tehnologii include, Zero SR are un pret pe masura. Costa intre 17,000 si 19,000 de dolari, daca doriti si o baterie de rezerva, de 2.8 kWh.

Daca va intereseaza, o puteti cumpara de AICI.

Urmariti in clipul video de mai jos o prezentare a motocicletei electrice Zero SR.