Star Trek Beyond. A apărut primul trailer. Este spectaculos!

Data: 15/12/2015 | Autor: .

Star Trek Beyond va ajunge in cinematografe in 2016

Star Trek Beyond este cea nouă propunere a cinematografiei americane pentru sezonul estival 2016. După Star Wars The Force Awakens şi Independence Day 2, noul Star Trek Beyond vine să confirme faptul că la Hollywood sunt la modă relansările titlurilor de succes din anii trecuţi.

În Star Trek Beyond, echipajul de pe Enterprise este prins într-o aventură pe o planetă la capătul lumii. După ce au pierdut controlul navetei spaţiale, membrii echipajului luptă pentru supravieţuire în faţa unei civilizaţii extraterestre ostile.

Trailerul promite o aventură plină de adrenalină şi suspans, în care vom vedea noi personaje şi efecte cinematografice de ultimă oră.

Filmul celor de la Paramount este regizat de Justin Lin, care în trecut s-a ocupat de Fast & Furios. Amprenta specială regizorului este justificată şi de coloana sonoră a filmului – dominată de melodia ”Sabotage” a trupei Beastie Boys.

Filmul Star Trek Beyond va fi lansat în cinematografe în data de 22 iulie 2016.

GadgetReport.ro relata, recent, că Star Trek va redeveni o prezenţă obişnuită în peisajul media.

CBS va lansa o noua serie din „Star Trek”, în ianuarie 2017. Celebrul serial SF va avea noi personaje, aflate în căutarea unor noi lumi și civilizații. Noua serie se doreşte a fi o reîntoarcere la stilul original al francizei, din anul 1966.

Noua serie Star Trek va fi produsă de Alex Kurtzman, cel care a contribuit si la realizarea filmelor „Star Trek” (2009) și „Star Trek Into Darkness” (2013).

Născută gratie imaginatiei lui Gene Roddenberry, seria originală „Star Trek” a debutat la televiziunea americană pe 8 septembrie 1966. Ulterior, a fost difuzată în peste 190 de țări.

„Toată lumea are un mare respect pentru această franciză si suntem incantati sa lasăm urmatorul capitol în mâinile lui Alex Kurtzman, care cunoaste această lume și publicul său”, a declarat David Stapf, președintele CBS Television Studios.

Back to 1966! Star Trek revine cu o nouă serie