Star Wars Battlefront II si Call of Duty: WWII, gratuite în iunie pe Playstation Plus

Sony a anunțat lista cu jocurile pe care le va pune la dispoziție gratuit utilizatorilor platformei Playstation Plus. În iunie, vom putea descărca două dintre cele mai bune jocuri ale ultimilor ani, Star Wars Battlefront II si Call of Duty: WWII.

Ambele jocuri vor putea fi descărcate gratuit începând de marți, 2 iunie. Va trebui, bineînțeles, să aveți un abonament activ la PlayStation Plus pentru a le descărca gratuit.

De asemenea, va trebui să continuați să plătiți sau să reporniți abonamentul pentru a le păstra, chiar dacă le-ați descărcat gratuit.

ABONAMENTELE PLAYSTATION PLUS

Până pe 2 iunie, aveți încă timp să descărcați și jocurile disponibile gratuit în luna mai, Farming Simulator 19 și Cities: Skylines – PlayStation 4 Edition.

 

Call of Duty: WWII : Disponibil 2 iunie – 6 iulie

Revino într-unul dintre cele mai devastatoare conflicte din istorie care a inspirat seria de acţiune blockbuster FPS.

Alătură-te unei frăţii de soldaţi obişnuiţi care se luptă să îşi păstreze libertatea în campania narativă palpitantă sau formează echipe cu prietenii în modul multiplayer online şi participă la lupte în locaţiile emblematice ale celui de al doilea război mondial.

 

Star Wars Battlefront II : Disponibil 2 iunie – 6 iulie

Vino faţă în faţă cu unii dintre cei mai iubiţi eroi şi răufăcători din franciza Star Wars, într-o campanie single-player tulburătoare şi în luptele online intense cu 40 de jucători.

Pilotează-ţi luptătorul stelar preferat împotriva escadroanelor imense de nave inamice sau dovedeşte-ţi puterile la sol, în lupte intense cu pistoale şi lightsabere.