Star Wars Jedi: Fallen Order, pregătit de lansare în 2019

Data: 7/02/2019 | Autor: .

Star Wars Jedi: Fallen Order, pregătit de lansare în 2019
Star Wars Jedi: Fallen Order, noul joc din celebra serie Războiul Stelelor, va fi lansat în a doua parte a anului, anunță Electronic Arts. Dezvoltat împreună cu Respawn Entertainment, jocul promite un scenariu spectaculos și o grafică pe măsură, relatează GadgetReport.ro

Star Wars Jedi: Fallen Order este dezvoltat de aceeași echipă care a lucrat și la super-hit-ul Apex Legends, care a adunat peste 1 milion de utilizatori în numai 8 ore de la lansarea oficială, din zilele trecute.

Dezvoltarea noului Star Wars a fost încredințată lui Stig Asmussen, cel care a condus și echipa care a dezvoltat God of War 3.

,, Star Wars Jedi: Fallen Order va oferi jucătorilor întreaga experiență de Jedi, cu puterile sale speciale. Misiunile te vor duce într-o serie de bătălii epice în care va trebui să te confrunți cu Imperiul și adepții săi din The Dark Side’’, a declarat CEO-ul EA Games, Andrew Wilson.

Dincolo de aceste declarații, se știu destul de puține lucruri despre noul joc.

Singura informație confirmată, iată, și de șeful EA Games, este că Fallen Order va fi un third-person, single-player action game în care vei intra în rolul unui cavaler Jedi.

Pe surse se spune că în joc vom vedea și o bună parte dintre eroii din Episode III: Revenge of the Sith.

Imagini pentru Star Wars Jedi: Fallen Order

Apex Legends. Jocul gratuit care a atras rapid peste 1 milion de useri