Star Wars: The Rise of Skywalker. Câștigă o excursie la premiera europeană de la Londra

Cinema City organizează un concurs la care poți câștiga o excursie pentru două persoane la Londra, la premiera europeană a filmuluiStar Wars: The Rise of Skywalker”. Înscrierile se pot face până pe 5 decembrie 2019, relatează GadgetReport.ro

Dacă te simți un Jedi norocos, tot ce trebuie să faci este să cumperi un bilet la orice spectacol “Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” la Cinema City, oricând în perioada de pre-sales (22 octombrie – 5 decembrie), și să te înscrii în concurs până pe 5 decembrie pe www.starwarslondra.cinemacity.ro.

Ai șansa să trăiești o experiență unică și cu adevărat memorabilă – vei ajunge la premiera din Londra a filmului, vei păși pe covorul roșu alături de actorii care interpretează legendarele personaje ale seriei Star Wars și, desigur, vei fi primul care vede mult-așteptatul final al trilogiei, alături de cineva drag. Premiul include biletele de avion, cazare și invitații la avanpremieră, pentru 2 persoane.

În acest ultim capitol al trilogiei lui Skywalker, care încheie saga originală începută în 1977, supraviețuitorii Rezistenței înfruntă încă o dată forța militară a Primului Ordin. Bătălia finală pentru eliberare se poate vedea la cinema din 19 decembrie, în format 3D și IMAX 3D, 4DX 3D sau VIP 3D, în varianta subtitrată, dar și dublată pentru a te bucura de film împreună cu toată familia.

Noul film “Star Wars: The Rise of the Skywalker’’ scrie deja istorie în industria cinematografică, încă înainte de lansare. Atom, o companie care vinde bilete de cinema, a anunțat că vânzările în avans pentru noua producție Disney & Lucasfilm au fost cele mai mari înregistrate vreodată, în prima oră de la punerea în vânzare.

,,Star Wars: The Rise of the Skywalker’’ a înregistrat cu peste 45% mai multe bilete vândute decât ,,Avengers: Endgame’’, filmul care deținea recordul până acum, relatează Variety.com

Atom nu a precizat numărul exact de bilete vândute. Cert este că noul film Star Wars a înregistrat vânzări de 2,5 ori mai mari decât precedenta producție din seria Star Wars: The Last Jedi, care a adunat încasări de peste 1,3 miliarde de dolari.

“Star Wars: The Rise of the Skywalker” va debuta în cinematografe pe 20 decembrie. Filmul încheie trilogia de sequel-uri Star Wars, care a debutat cu “The Force Awakens”, film urmat de “The Last Jedi.”

Lansat în 2015, The Force Awakens” a adunat peste 2,07 miliarde de dolari, iar “The Last Jedi” peste 1,34 miliarde de dolari la nivel internațional. Experții estimează că noul Star Wars va depăși granița de 2 miliarde de dolari din bilete.

Star Wars: The Rise of Skywalker, record de vânzări înainte de lansare