StarCraft II: Heart of the Swarm. Cel mai spectaculos trailer (VIDEO)

Data: 23/01/2013 | Autor: .

starcraft2

Blizzard a lansat primul trailer cinematic pentru unul dintre cele mai asteptate jocuri din 2013, StarCraft II: Heart of the Swarm. Acesta va fi lansat, oficial, pe 12 martie, la trei ani distanta de predecesorul sau.

Jocul aduce peste 20 de misiuni, o grafica spectaculoasa si noi facilitati care cu siguranta ii vor incanta pe utilizatori.

Daca “Starcraft II: Wings of Liberty” s-a axat in principal pe rasa terranilor, actiunea desfasurandu-se la patru ani distanta fata de cea din primul Starcraft: Brood War, in anul 2504, de data asta vom intra in lumea zergilor.

Povestea este plasata la 2 ani dupa evenimentele din WoL.

StarCraft II este una dintre cele mai populare francize din lume.

Heart of the Swarm va fi vandut la pretul de 40 de dolari.

Blizzard va oferi si un upgrade Digital Deluxe, la 20$, ce va contine: skin Torrasque pentru Ultralisk, portrete pentru contul de Battle.net, ingame Baneling pet pentru World of Warcraft, ingame Queen of Blade wings si banner sigil exclusiv pentru caracterele din Diablo 3.

Pentru fanii adevarati, Blizzard promite si o editie de colectie, ce va contine in plus un DVD „Behind the scenes”, soundtrack CD, artbook si un mouse pad Zerg Rush. Totul la 80 de dolari.