#StayAtHome #WithSamsung. Samsung îți repară telefonul de acasă

Data: 31/03/2020 | Autor: .

#StayAtHome #WithSamsung. Samsung îți repară telefonul de acasă

În această perioadă, când trebuie să stăm mai mult în casă, dacă ai un telefon Samsung și trebuie reparat, sud-coreenii au lansat un serviciu special. Echipa îți va lua telefonul de acasă, îl va repara și ți-l va aduce înapoi, la domiciliu, relatează GadgetReport.ro

Soluția celor de la Samsung este valabilă pentru toate tipurile de reparații, de la ecranul crăpat și probleme hardware la reinstalarea software-ului. Pentru a apela la serviciul Samsung, trebuie să suni la 08008 726 78 64 sau *8000 pentru a programa reparația sau pentru a afla mai multe detalii.

Numele respective sunt disponibile 24/7 pentru programări. Iată pașii pe care trebuie să ii parcurgi:

1.Poți suna la orice oră de Luni până Duminică pentru problemele întâmpinate cu telefonul tău și un operator  va fi pregătit să te îndrume în orice moment.

2.Discuți cu operatorul Samsung

Operatorul îți va pune câteva întrebări despre telefon și îți va solicita câteva date personale (nume, prenume, adresă de e-mail, adresa fizică, etc.)

3.Verificarea garanției

Dacă telefonul este în garanție și defectul este acoperit, colectarea și reparația sunt gratuite. Dacă telefonul nu mai este în garanție, vor fi percepute costuri suplimentare (transport, costul reparației). Vei fi informat cu privire la acestea fie de operatorul Samsung, fie de personalul din centrul service autorizat Samsung.

4.Accepți termenii de colectare

Indiferent dacă telefonul este sau nu în garanție, nu trebuie să îți faci griji privind preluarea. Operatorul îți va oferi suportul necesar în ambele cazuri, chiar dacă ești din București sau din țară.

5.Pregătești pachetul

Operatorul te va informa cu privire la ce să incluzi în pachet.

6.Colectarea

Detalii privind ora și data colectării le vei primi prin intermediul operatorului.

Dacă ești din București, un curier special de la centrul service autorizat Samsung va veni pentru a prelua pachetul, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00– 18:00.

Dacă nu ești din București, coletul va fi preluat de un curier extern și va ajunge, de asemenea, într-un centru service autorizat Samsung. Vei primi pe adresa de mail comunicată AWB-ul prin care vei putea urmări statusul comenzii.

Detalii complete afla de pe acest link.