Ştiaţi că? De ce să nu pui Galaxy S7 la încărcat când e ud!

Data: 17/05/2016 | Autor: .

Ştiaţi că? De ce să nu pui Galaxy S7 la încărcat când e ud!

Noua generaţie de smartphone-uri Galaxy S7 şi S7 Edge a readus câteva facilităţi omise pe seria S6, precum cardul SD şi rezistenţa la apă şi praf însă, la fel ca la seria Note 5, care a avut probleme cu stylus-ul, nici acestea nu au fost scutite de probleme.

Dacă utilizatorii au reuşit performanţa de a bloca stylus-ul de pe Note 5, introducându-l invers în telefon, la Galaxy S7 există riscul ca telefonul să se strice dacă îl pui ud la încărcat.

Avertismentul apare în manualul telefonului, încercând să anticipeze posibilele accidente, relatează GadgetReport.ro. “Dacă încarci dispozitivul când jack-ul este ud, acesta poate fi distrus. Încărcaţi-l numai cu încărcătorul uscat”, se precizează în manual.

Explicaţia este una logică. Un telefon ud poate provoca un scurt circuit cu efecte nu numai asupra telefonului, ci a întregii reţele electrice din casă.

Noile smartphone-uri Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge vor ajunge în România începând cu 8 martie, atunci când cei care le-au precomandat le vor primi acasă. În magazine, telefoanele vor putea fi testate şi cumpărate începând cu 11 martie. La ce preţuri? Vedeţi AICI.

În toate variantele de preţ, dacă le veţi precomanda, veţi primi gratuit o cască Samsung VR.

În esenţă, noua generaţie S7 vine cu display-uri de 5,1 respectiv 5.5 inchi (S7 Edge) cu rezoluție Quad HD 2560 x 1440 pixeli, prinse în carcase din sticlă rezistente la apă şi praf.

Telefoanele sunt dotate cu procesoare Exynos 8890, GPU Adreno 530, 4 GB memorie RAM LPDDR4, 32 GB spațiu de stocare și slot pentru card microSD de până la 200 GB.

Telefoanele rulează Android 6.0 Marshmallow cu TouchWiz UI, sunt 4G LTE cat. 9, au Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band, bluetooth 4.2, GPS cu A-GPS, GLONASS, BDS, NFC, port infraroșu, senzor amprentă, microUSB și jack de 3.5 mm.

Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge au o cameră principală de 12 Megapixeli cu tehnologie Dual Pixel, F1.7, Smart OIS, care filmează 2160p cu 30 fps, şi o cameră frontală de 5 Megapixeli cu F1.7.