Stranger Things se pregătește de Sezonul 4. Primele imagini video

Data: 14/02/2020 | Autor: .

Stranger Things, unul dintre cele mai apreciate seriale de pe Netflix, se pregătește de sezonul 4. Netflix a lansat primul trailer video al noii serii care va debuta în perioada următoare, relatează GadgetReport.ro

Creat The Duffer Brothers și produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment, Stranger Things este un omagiu adus anilor ’70-’80, punând laolaltă elemente din filme celebre precum E.T., ALIEN sau The Goonies.

Când dispare Will Byers, un băiat de 13 ani dintr-un orășel american, întreaga comunitate este dată peste cap. Se formează mai multe grupuri de căutare, care aleg căi diferite de acțiune, dar care în final se intersectează într-un mod grandios.

Mike, Dustin și Lucas, prietenii cei mai buni și totodată partenerii de Dungeons&Dragons ai lui Will, în ciuda stării generale de alertă și a interdicției părinților de a părăsi casele după lăsarea întunericului, decid să dea o mână de ajutor în rezolvarea dispariției prietenului lor. Astfel, cei 3 băieți o găsesc pe Eleven (poreclită El), o fetiță de vârsta lor cu puteri telekinetice.

În sezonul 4, producătorii duc acțiunea tocmai în Rusia, marcând cu această ocazie întoarcerea lui Hopper.

,,Cu toate că veștile nu sunt deloc bune pentru americanul nostru; el este prizonier departe de casă, în pustietatea înzăpezită din Kamchatka, unde se va confrunta cu pericole atât umane…cât și de altă natură. În același timp, în State, o nouă teroare este pe cale să iasă la suprafață, ceva îngropat de mult, ceva ce leagă totul…Sezonul 4 se anunță a fi cel mai mare și cel mai înfricoșător sezon de până acum și abia așteptăm ca toată lumea să îl vadă. Până atunci – roagă-te pentru american’’, afirmă Netflix.