Surpriza! OnePlus pregateste trei variante de One Plus Two

Data: 3/07/2015 | Autor: .

oneplus-one-lollipop

Cei de la OnePlus prind curaj si vor sa acopere o zona cat mai larga din piata smartphone-urilor, dovada ca, potrivit ultimelor date oficiale, ar pregati lansarea a trei variante de One Plus Two, smartphone-ul despre care multi spun ca va ataca puternic ofertele celor de la Samsung, HTC, Sony si Apple.

Potrivit BGR, in lista de certificari Bluetooth SIG apar trei versiuni de One Plus Two, A2001, A2003 si A2005, acestea fiind deja testate si gata de lansare. Potrivit surselor, versiunea One Plus 2 A2003 va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 810 de generatia a doua si 4 GB de RAM!

oneplus-two-conceptS-a mai confirmat oficial si faptul ca One Plus Two va avea o versiune cu carcasa metalica, varianta sustinuta de insusi CEO-ul OnePlus, Pete Lau, intr-o declaratie pentru Weibo.

Nu este exclus, astfel, ca One Plus sa lanseze trei versiuni, dintre care una ieftina si cu ecran de 4 inchi, o configuratie de top cu display de 5,5 inchi si un phablet cu un ecran de 6,5 inchi, in stilul Note 4 si iPhone 6 Plus.

GadgetReport.ro relata recent faptul ca versiunea de baza a smartphone-ului, ce va fi lansata oficial pe 27 iulie, va avea un ecran 2K de 5,5 inchi, cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli si doua camere, de 5 respectiv 20 MP.

Telefonul va include, in premiera pe piata telefoanelor mobile, un port USB-C si un senzor de amprenta despre care se afirma ca ar fi mai bun decat Touch ID.

OnePlus Two va rula Oxygen OS, o versiune modificata de Android 5.0.

Pe langa specificiatiile deja prezentate de GadgetReport.ro, am mai aflat ca telefonul va fi rezistent la apa si praf si va include si posibilitatea unei experiente VR.

Pretul? Numai 299 de dolari! Detalii despre cum il veti putea cumpara aflati de pe site-ul oficial.