Surpriza Samsung: un smartphone hibrid care sa eclipseze lansarea iPhone5

Data: 6/08/2012 | Autor: .

Samsung Electronics a anuntat oficial ca pe 29 august va lansa un nou smartphone-tableta hibrid, din seria Galaxy Note, cu doar cateva zile inaintea aparitiei mult asteptatului iPhone5 al celor de la Apple.

„Planuim sa prezentam urmatorul Galaxy Note la evenimentul Samsung Mobile Unpacked care va avea loc la Berlin pe 29 august”, a declarat purtatorul de cuvant al companiei, relateaza Reuters, citat DailyBusiness.ro

In ceea ce priveste caracteristicile acestui dispozitiv hibrid, cei de la Samsung nu au vrut sa dezvaluie prea multe detalii.

Potrivit GSM Arena, smartphone-ul va urma, in general, liniile super-hit-ului Galaxy S III. Ecranul va face insa diferenta. Note va avea un display urias, de 5,5 inch Super AMOLED.

Noile informatii vin sa sustina, totodata, faptul ca ecranul va fi realizat dintr-un plastic special UBP, care este imposibil de spart. Potrivit news.mk., acest tip de ecran este precursorul ecranelor flexibile care, cel mai probabil, le vom vedea din 2013.

Noua tehnologie va face telefonul si mai subtire. In plus, gadgetul va avea o baterie mai puternica si un procesor quad-core. Platforma tehnologica va fi cea de la Galaxy S III cu cateva imbunatatiri atat la capitolul hardware cat si software. Telefonul va avea 2 GB de RAM, un procesor de 1,7 GHz, camera de 12 megapixeli si o noua versiune de Android.

Anuntul producatorului sud-coreean vine dupa ce saptamana aceasta Apple a confirmat ca lansarea iPhone5 va avea loc pe 12 septembrie.

Detalii despre iPhone 5 cititi aici