Tablete cu Windows 8, speciale pentru zborul cu avionul

Data: 22/11/2012 | Autor: .

Compania aeriana Emirates Airlines a optat pentru tableta HP ElitePad 900, dezvoltand o aplicatie gandita pentru a imbunatati si personaliza serviciul la bord.

In timp ce analistii isi exprima indoiala cu privire la adoptarea in masa a tabletei Windows 8 in corporatii, Microsoft tocmai a anuntat cu mandrie ca Emirates Airlines va lansa 1.000 de astfel de tablete in 2013.

Compania aeriana a ales tableta HP ElitePad 900, care va fi disponibila in ianuarie 2013, potrivitJournal du Net, citat de Ziare.com

Fiecare tableta va rula sub Windows 8 Enterprise si va dispune de aplicatia Knowledge Driven Inflight Service (denumita „Kis”), dezvoltata de Emirates Airlines.
Aplicatia va trebui sa permita mai ales insotitorilor de bord sa stie anumite detalii despre pasagerii lor, cum ar fi preferintele culinare ale acestora.

De asemenea, membrii echipajului ar putea sa se foloseasca de aceasta aplicatie pentru a se cunoaste mai bine intre ei si ca sa afle mai rapid limbile vorbite de fiecare.

100 de tablete HP ElitePad 900 vor fi lansate din ianuarie viitor si peste 900 pe tot parcursul anului. Microsoft promite ca pana la sfarsitul anului 2013 va fi posibil sa existe aceste tablete in toate zborurile Emirates Airlines.