Te gandesti sa iti cumperi Galaxy S6? De ce este bine sa astepti pana in ianuarie

Data: 19/10/2015 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S7-concept-gadgetreport.ro

Samsung pregăteşte o nouă lovitură de piaţă cu modelul Galaxy S7, care ar urma să fie lansat cel mai probabil în luna ianuarie 2016. Smartphone-ul se anunţă a fi cel mai spectaculos gadget din istoria concernului sud-coreean.

Ultimele date prezentate de Sammobile arată că noul smartphone ar urma să prezinte şi o tehnologie de tip 3D Touch care, în functie de cum apeşi pe ecran, va transmite comenzi diferite. Inovaţia, prevetată de Samsung in Coreea de Sud, este similara cu cea folosita de Apple insa promite sa duca experienta de utilizare la un nivel superior, prin asocierea cu o serie de aplicaţii de Android.

Te mai gandesti inca la Galaxy S6 si S6 Edge Plus, telefonul puternic mediatizat de Samsung in prezent?

Ar trebui sa iei in calcul si faptul ca noul smartphone Galaxy S7 va fi primul din serie care va include portul USB de tip C şi cartela electronica e-SIM, soluţie tehnică care ar urma să devină noul standard în materie. E-SIM, disponibil deja pe noul iPad, permite utilizatorilor să schimbe operatorii de telefonie mobilă fără să fie nevoiţi să schimbe şi cartela fizică din telefon.

samsung-3d-touch-gadgereport.ro

Dincolo de aceste facilităţi, noul Samsung Galaxy S7 ar urma să revină la standardul IP68, fiind rezistent la apă şi praf, şi să includă o nouă soluţie de optimizare a bateriei, Graphene Superfast, care va încărca telefonul în 15 minute!

Samsung-Galaxy-S7-lansat-in-februarieLa nivel hardware, noul Samsung Galaxy S7 ar putea veni în două variante, una cu procesorul Qualcomm Snapdragon 820 şi o alta cu octa-core-ul Exynos.

Nu este exclus ca, odată cu seria 7, să asistăm la o separaţie de hardware între Galaxy S şi Galaxy S Edge – procesoare şi ecrane diferite şi software dedicat (optiune deja prezentă într-un stadiu incipient pe Galaxy S6 Edge, cu al său modul de aplicaţii pe marginea rotunjită).

Dimensiunea display-ului, la ambele telefoane, va fi de 5,7” cu rezoluţie QHD, iar diferenţa va fi dată de curburile de pe Edge.

În rest, Samsung Galaxy S7 şi Samsung Galaxy S7 Edge vor avea 4 GB de memorie RAM, un spaţiu de stocare de 64 GB şi două camere, una de 16 MP şi o alta de 5 MP.

Alte surse vorbesc despre faptul că Samsung Galaxy S7 ar urma să prezinte o cameră principală de 20 MP şi o alta de selfie de 8 MP, cu stabilizare optică şi senzor ultra low light.