Tefal BL542831 My Daily Soup. Un aparat excelent, care îți prepară supe delicioase

Tefal BL542831 My Daily Soup. Un aparat exelent, care îți prepară supe delicioase

Dacă vrei să începi să mănânci sănătos și, fără un efort foarte mare, să îți prepari acasă o supă caldă, din legume și nu din prafuri, GadgetReport.ro îți prezintă astăzi aparatul Tefal BL542831 My Daily Soup, un gadget cu un raport preț-calitate foarte bun.

Dacă nu te pricepi să faci supe, ciorbe și n-ai nici timp să stai cu orele la cratiță, există un gadget care te ajută ca, în 20 de minute, să ai pe masă o supă sănătoasă, din ingridiente naturale, nu din prafuri, așa cum sunt supele la plic, din magazine.

Tefal BL542831 My Daily Soup este, în fapt, un blender cu patru lame solide care amestecă  și fierbe într-un bol de inox de 1,2 litri toate ingridientele, ca într-o oală sub presiune.

Trebuie doar să pui legumele, de la cartofi la morcovi, țelină și ce alte plante sau bucăți de carne îți mai dorești, să adaugi apă până la semnul din interior și apoi să apeși butonul start.

Există trei funcții automate pentru rețete, astfel că poți alege să faci o supă cremă, o supă cu bucăți de legume sau carne sau un smoothie. Îți recomandăm să alegi supa cremă care, din toate testele făcute de noi, iese cu adevărat excelent.

În partea superioară a aparatului ai un display digital pe care poți urmări programul și timpul rămas pînă la finalizare. În 20 de minute, supa este gata și, vă garantăm, vă va surprinde gustul excelent.

Secretul este să dozezi bine legumele, pătrunjelul, sarea, piperul, iar când veți nimeri formula magică care vă satisface, Tefal BL542831 My Daily Soup va deveni, cu siguranță, unul dintre gadgeturile din bucătărie pe care le folosiți cel mai mult.

Un atuu important este și faptul că Tefal BL542831 My Daily Soup menține supa caldă timp de 40 de minute, chiar dacă îl scoți din priză. Iar de curățat este foarte ușor. Ori cu funcția lui inclusă, pe care nu v-o recomandăm pentru că lasă urme, sau manual, deasupra unui jet de apă.

Dincolo de clasicele supe, aparatul de la Tefal este capabil să realizeze tot felul de mâncăruri, inclusiv mixuri de fructe etc.

Indiferent de ce vei prepara cu el, supe, ciorbe sau smoothie-uri, rezultatul va fi unul excelent.

GadgetReport.ro îi oferă nota 9 din 10. Am fi vrut un recipient mai mare de 1,2 litri, însă și acesta este suficient pentru o masă de patru persoane.

Tefal BL542831 My Daily Soup îl poți cumpăra de AICI, la cel mai bun preț.