Televizoarele LG OLED 2019 primesc tehnologia NVIDIA G-Sync

Data: 14/09/2019 | Autor: .

Televizoarele LG OLED 2019 primesc tehnologia NVIDIA G-Sync

LG şi NVIDIA anunţă lansarea tehnologiei NVIDIA G-SYNC pentru televizoarele OLED din 2019 (modelele 65/55E9 şi 77/65/55C9).  Dincolo de imaginea spectaculoasă, tehnologia oferă o experiență de gaming lină și captivantă, fără pâlpâieli, întreruperi sau pauze,relatează GadgetReport.ro

Potrivit LG, NVIDIA G-SYNC Compatibility  oferă un gaming de PC și mai captivant pe ecranele mari ale modelelor LG OLED 4K, disponibile la diagonale între 55 și 77 de inch. Tehnologia OLED de la LG adâncește utilizatorii și mai mult în mijlocul acțiunii jocurilor lor preferate, folosindu-se de precizia controlului individual al pixelilor pentru a produce imagini incredibil de reale.

Alături de contrastul infinit și reproducerea foarte precisă a culorilor, televizoarele oferă un timp de răspuns ultrarapid, cu o rată de refresh de până la 120 Hz.

Decalajul redării – ce poate face diferența dintre victorie și înfrângere – este abia perceptibil, încadrându-se în gama de 6 milisecunde pentru conținut 1440p content la 120 Hz și în gama de 13 milisecunde pentru conținutul 4K la 60 Hz.

Decalajul minimal al televizoarele OLED LG, de mai puțin de un cadru și fără pierderi ale calității imaginii, le face să fie ecrane ideale pentru jocuri.

În plus, cele mai noi modele de televizoare OLED LG suportă o varietate de formate HDR populare, ce îmbunătățesc și mai mult experiența de gaming.

Utilizatorii pot juca titlurile compatibile în format dynamic HDR10 sau Dolby Vision (cu până la 120 cadre pe secundă pentru conținutul Full HD), profitând de specificații HDMI 2.1 precum modul automat de latență scăzută (auto low latency mode – ALLM), canalul avansat de retur audio (enhanced audio return channel – eARC) și rata variabilă de refresh (variable refresh rate – VRR).

Pentru a spori senzația de imersiune a privitorilor în timpul jocurilor sau al redării conținutului cu mișcări rapide, televizoarele LG OLED din 2019 suportă formate audio cinematice, inclusiv Dolby Atmos și tehnologia inovatoare de sunet fără pierderi Dolby TrueHD.

Având acoperite cele mai bune opțiuni premium pentru sunet și imagine, utilizatorii pot auzi și vedea conținutul așa cum au intenționat creatorii acestuia.

Aceste modele încorporează și sunetul AI bazat pe tehnologia deep learning de la LG, pentru un sunet virtual surround 5.1.

. “Odată cu adopția NVIDIA G-SYNC, noi arătăm că televizoarele OLED beneficiază de suport din partea celor mai bune mărci de hardware pentru jocuri, pentru ca produsele lor să arate pe cât de bine posibil.”,  a declarat a declarat Sam Kim, vicepreședinte senior al diviziei de planificare pentru produse TV din cadrul companiei LG Home Entertainment

“Gamerii vor fi uluiți de responsivitatea și imaginile veridice de pe aceste televizoare în timp ce joacă cele mai recente jocuri pe PC, acestea incluzând tehnologia ray-tracing în timp real, oferită de GeForce.”, a declarat Matt Wuebbling, șeful de marketing GeForce din cadrul NVIDIA.

Suportul NVIDIA G-SYNC Compatible pentru televizoarele OLED LG din 2019 va fi disponibil pe anumite piețe în următoarele săptămâni, prin intermediul unei actualizări firmware, iar modelele disponibile pot fi achiziționate chiar de aici.