Telefoanele OPPO vor fi disponibile în magazinele Vodafone

Data: 19/05/2020 | Autor: .

Telefoanele 5G din seriile OPPO Find X, Reno și modelele seriei A vor fi disponibile în magazinele online și offline Vodafone, urmare a unui parteneriat încheiat de OPPO cu Vodafone.

OPPO are deja un site în limba română, https://www.oppo.com/ro/, de unde poți afla toate detaliile despre telefoanele chinezești. Modelele OPPO se vând excelent în Asia pentru că oferă un raport preț-calitate foarte bun, peste alte mărci din regiune.

Telefonul vedetă al chinezilor este Oppo Find X2 Pro, un telefon cu un display cu o rata de refresh de 120HZ,  cu WiFi 6, care ruleaza Android 10 cu interfata proprie, ColorOS 7.1, și care beneficiază de incarcare wireless super rapida, dar si difuzoare stereo.

Ca prim pas al colaborării, Vodafone va introduce produsele OPPO pe piețele din Germania, Regatul Unit, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda. Cele două companii vor lucra susținut pentru a extinde disponiblitatea produselor OPPO în majoritatea piețelor Vodafone.

„Suntem încrezători că produsele noastre inovatoare cu tehnologii avansate vor genera pentru Vodafone noi oportunități în era 5G. Viziunea Vodafone „împreună pentru un viitor mai bun” este compatibilă cu valoarea OPPO, „Benfen”- de a fi corecți și de a oferi calitate utilizatorilor, astfel că suntem nerăbdători să consolidăm o relație win-win de lungă durată, pentru a oferi utilizatorilor noștri un viitor mai bun în era 5G.” a declarat Alen Wu, Vicepreședintele companiei și Președintele Global de Vânzări OPPO.

„Dispozitivele performante OPPO împreună cu rețeaua performantă Vodafone vor oferi clienților multiple opțiuni când vine vorba de exploatarea potențialului tehnologiei 5G. Parteneriatul Vodafone cu OPPO aduce împreună portofoliul lor de produse atractive cu dezvoltarea noastră în 5G din piețele europene și nu numai” a declarat Ahmed Essam, Group Chief Commercial Operations and Strategy Officer în cadrul  Vodafone Group.

OPPO își produce majoritatea produselor in-house, iar cele mai multe fabrici ale companiei și-au reluat activitatea, OPPO asigurând livrarea produselor către Vodafone și garantând continuitatea livrărilor chiar și în perioda pandemiei. În timp ce retailul offline și-a restrâns activitatea în această perioadă, ambele companii vor dezvolta platforme de vânzări online și vor asigura un suport continuu pentru clienți. OPPO va colabora de asemenea cu Vodafone pentru a oferi măsuri de siguranță ale angajaților și clienților și după ridicarea restricțiilor din retail.

Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele Vodafone, din luna mai, în Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda.

Despre OPPO

OPPO este unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente smart. Încă de la lansarea primului telefon „Smiley Face”, în 2008, OPPO și-a urmărit obiectivul de a crea produse care să integreze o sinergie perfectă între elementele de estetică și tehnologie inovatoare. Astăzi, OPPO oferă clienților un portofoliu larg de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și R, sistemul de operare ColorOS precum și serviciile de rețea cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO are peste 40.000 de angajați care își propun crearea unei vieți mai bune pentru utilizatorii din întreaga lume.