Telekom GigaWeekend. Cum să primeşti un 1 GB gratuit în weekend

Data: 30/09/2015 | Autor: .

Telekom a lansat o nouă ofertă dedicată utilizatorilor de cartele preplătite. Prin intermediul campaniei Telekom GigaWeekend, clienţii prepaid beneficiază în timpul weekend-ului de 1GB trafic de date, gratuit.

Clienţii Telekom care au active una dintre extraopţiunile prepaid din portofoliul curent (Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L, Extra XL) pot solicita, în fiecare weekend, un bonus de 1GB trafic de date naţional.

Acesta este valabil pe perioada weekend-ului, din momentul activării sale şi până duminica la ora 23:59, şi poate fi reactivat în weekend-urile următoare până pe 31 decembrie 2015. Viteza maximă pentru traficul de date inclus este de până la 21,6 Mbps pentru download și 5,76 Mbps pentru upload.

Bonusul Telekom GigaWeekend poate fi activat în intervalul sâmbătă, ora 00:01 – duminică, ora 23:59, trimiţând în fiecare weekend un SMS la numărul 888 sau din aplicaţia MyAccount, fără a exista o limită a numărului de weekend-uri. Clienţii pot utiliza bonusul cât timp au activă pe cont o extraopţiune eligibilă, iar cartela este în perioada de valabilitate.

Pentru mai multe infomaţii despre noua ofertă intraţi pe www.telekom.ro.