Telekom MagentaONE, bonus de 36 GB la viteză 4G si telefoane in rate

Data: 8/09/2016 | Autor: .

Telekom MagentaONE, bonus de 36 GB la viteză 4G si telefoane in rate

Telekom a lansat o nouă ofertă specială pentru serviciile integrate fix-mobil MagentaONE. Pentru serviciile de mobil, oferta MagentaONE aduce un bonus de 36 GB la viteză 4G şi, în plus, telefoane Samsung compatibile cu serviciul  4G, la preţuri speciale: Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy A3 2016 şi Samsung Galaxy S7, relatează GadgetReport.ro

Oferta este valabilă începând cu abonamentele de servicii mobile Surf/Talk M, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni, cu telefon inclus sau cu telefon în rate, afirmă compania, într-un comunicat de presă.

Suplimentar, oferta include un voucher de până la 400 lei pentru achiziţionarea de echipamente Samsung de la www.telekom.ro, plus alte beneficii pentru comenzi plasate online.

Oferta MagentaONE_Televiziune

În plus, noua oferta include 6 luni de abonament TV gratuit. Serviciile TV se bazează în special pe conţinut de sport exclusiv, toate meciurile din cadrul UEFA Champions League putând fi vizionate numai cu televiziunea de la Telekom, şi pe noi funcţii interactive.

Cu noile caracteristici ale televiziunii interactive – Pauză şi continuare şi Program de la început – clientul are posibilitatea de a pune pauză la conţinutul TV live, continuând programul când doreşte, şi opţiunea de a vedea de la început evenimente difuzate în acel moment. Oferta include 6 luni de abonament TV gratuit.

Telekom a lansat şi o campanie media dedicată, care are în prim-plan tatăl, în rolul eroului, atunci când vine vorba despre distracţie şi comunicare în familie. Campania, care se desfăşoară sub numele Taţii #1, îndeamnă toţi taţii din România să utilizeze MagentaONE pentru a se bucura alături de familiile lor de cea mai bună experienţă integrată de divertisment şi comunicare.

Toate detaliile despre ofertă şi preţuri le aflaţi de AICI.