Sony BRAVIA 4K HDR TV, reclamă fabuloasă filmată în Cazinoul Constanţa

Data: 22/09/2016 | Autor: .

Sony BRAVIA 4K HDR TV, reclamă fabuloasă filmată în Cazinoul Constanţa

Sony a lansat o reclamă spectaculoasă la noua gamă de televizoare Sony BRAVIA 4K HDR TV, filmată în decorul inedit şi inconfundabil al Cazinoului Constanţa. Reclama, intitulată ‘More brilliance. More beauty”, are mari şanse să devină virală pe internet, relatează GadgetReport.ro

În spotul video, pe care îl puteţi vedea mai jos, Sony se foloseşte de decorul original oferit de legendarul cazino părăsit din Constanţa, pentru a promova spectacolul culorilor oferit de noul televizor cu ajutorul unor bąloane pline cu confetti colorate.

Reclama va rula pe toate televizoarele Sony BRAVIA 4K HDR TV aflate în magazinele din Europa, dar şi pe posturile TV şi pe site-urile cu care Sony colaborează.

Dincolo de ideea excelentă, reclama va promova Cazinoul Constanţa şi poate, măcar în acest fel, se va găsi cineva capabil şi interesat  să preia clădirea şi să o readucă în circuitul turistic.

 

sonyxd93_lifestyle_dNoile televizoare Sony BRAVIA 4K HDR TV au fost lansate în trei versiuni, cu diagonale de 139 cm (55″), 164 cm (65″), 189 cm (75”) , fiind disponibile inclusiv în România.

Televizoarele XD93/XD94  rulează sistemul de operare Android TV şi beneficiază de toate dotările de top, devenite standard pentru gadgeturile de acest tip, de la conexiune wireless la facilităţi originale, precum 24p True Cinema 4K X-Reality™ PRO, Advanced Contrast Enhancer (ACE), HDR (High Dynamic Range), Motionflow XR 1000Hz şi TRILUMINOS™ Display.

Preţurile televizoarelor pleacă de la 9919 lei. Detalii AICI.

Toate specificatiile televizoarelor Sony BRAVIA 4K HDR TV le citiţi pe acest LINK.