FITsYOU, o brăţară de fitness oferită gratuit de Telekom!

Data: 15/12/2015 | Autor: .

FITsYOU, primul gadget de sănătate din portofoliul TelekomTelekom Romania a anunţat lansarea brăţării FITsYOU, primul gadget de sănătate din portofoliu. Dispozitivul de fitness dezvoltat exclusiv pentru Deutsche Telekom monitorizează orele de somn, numărul de paşi, consumul de calorii şi, în acelaşi timp, notifică apelurile şi SMS-urile primite.

În perioada 15-21 decembrie, brățara FITsYOU va fi oferită gratuit la orice comandă online pe www.telekom.ro care conține un abonament de voce sau date Telekom (activare nouă sau reînnoire pe o perioadă de 12 sau 24 de luni).

Disponibilă în patru variante de culoare, brăţara FITsYOU funcţionează ca pedometru, monitorizând paşii, distanţa parcursă şi raportând statistici despre numărul de calorii consumate, şi furnizează informaţii despre calitatea somnului în baza unor algoritmi ce analizează toate informaţiile colectate de către senzori. De asemenea, aplicaţia FITsYOUbyTFITsYOU permite distribuirea, prin reţelele de socializare, a rezultatelor sportive personale şi a stării de spirit a utilizatorului.

Design-ul brățării este unul minimalist ce asigură un maxim de confort şi lejeritate în purtare, greutatea acesteia fiind de numai 18.6 grame.

Noul fitness tracker se conectează la smartphone prin Bluetooth, iar aplicaţia FITsYOU se poate descărca gratuit din AppStore (iOS) şi PlayStore (Android). Accesoriul este compatibil cu toate dispozitivele cu sisteme de operare Android versiunea 4.3 sau ulterioară, respectiv iOS versiunea 7.1. sau ulterioară.

„Brăţara FITsYOU powered by Telekom este un accesoriu util persoanelor active, care practică sportul sau care pur şi simplu sunt curioase să afle infomaţii şi statistici despre propriul stil de viaţă. Într-o lume a deadline-urilor strânse şi a orelor tot mai multe petrecute în faţa calculatoarelor, brăţara FITsYOU ne provoacă să ne auto-evaluăm şi ne aminteşte cât de importante sunt mişcarea şi odihna pentru o viaţă echilibrată”, a declarat Alin Jantea, Manager, Hardware Management, Telekom Romania.

Brăţara poate fi achiziționată la liber la preţul de 69 lei, TVA inclus, din magazinele Telekom și Germanos, și online pe  www.telekom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.