Telekom, oferte pentru iPhone 7 şi iPhone 7 Plus

Data: 16/09/2016 | Autor: .

Telekom, oferte pentru iPhone 7 şi iPhone 7 PlusTelekom anunţă noile oferte pentru modelele iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Astfel, pentru varianta de 32 GB, fără abonament, prețul unui iPhone 7 începe de la 3.499 lei, respectiv 3.999 lei pentru iPhone 7 Plus.

 În cazul ofertelor cu abonament, prețurile la abonamentul Complete XL (24,95 euro/luna) sunt de 2.399 lei pentru iPhone 7, capacitate 32 GB, şi 2.999 lei pentru iPhone 7 Plus, 32 GB. Abonamentul Complete XL include Minute şi SMS-uri Naţionale Nelimitate, 750 minute internaţionale în zona 1 şi zona 2, 4 GB trafic de date naţional la viteza 4G, anual 750 MB UE Roaming şi 750 minute UE către UE.

Telekom, oferte pentru iPhone 7 şi iPhone 7 Plus

Noile modele de smartphone dispun de cameră foto cu sisteme avansate, cea mai lungă durată de viaţă a bateriei pentru iPhone de până acum, rezistenţă la apă şi la praf. Mai multe informaţii despre noile dispozitive iPhone găsiţi pe site-ul companiei www.apple.com/iphone.

Clienţii Telekom Romania vor putea achiziţiona noile modele iPhone începând cu 23 septembrie direct din magazinele Telekom Romania, din toată țara.

Mai multe informaţii despre oferta completă şi precomandă vor fi disponibile în curand pe www.telekom.ro.

Lista tarife

OFERTELE ORANGE

Şi Orange a lansat precomenzile pentru noile smartphone-uri Apple iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Telefoanele sunt disponibile la precomandă în magazinele Orange și pe magazinul online www.orange.ro/magazin-online. Acestea pot fi achiziționate începând de vineri, 23 septembrie, relatează GadgetReport.ro, care citează un comunicat al companiei.

Pentru clientii care îşi portează numărul de telefon din altă reţea, Orange oferă iPhone 7 gratuit (versiunea de 32 GB), cu abonamentul Orange Me 42, prin programul Buy-Back pentru iPhone.

Abonamentul include minute și SMS naționale nelimitat, 12 GB trafic de internet național, 6 GB anual în roaming, 600 minute internaționale, 2000 minute sau SMS anuale în roaming.

Oferta este disponibilă și pentru clienții business cu abonamentele Orange Pro și Orange Business Group la prețuri ce pornesc de la 659 euro pentru iPhone 7 32 GB.

“Clienții care activează sau reînnoiesc un abonament de voce mai mare de 14 euro sau unul de date mai mare de 12 euro din oferta curentă pe o perioadă de 24 luni beneficiază de internet nelimitat în fiecare weekend pe toată perioada contractuală”, afirmă compania.

Pentru detalii complete despre oferta comercială și iPhone 7 și iPhone 7 Plus, vizitați www.orange.ro/iphone

oferta-orange