Telekom prezintă Kaspersky Safe Kids – o aplicație de control parental

Data: 11/09/2019 | Autor: .

Telekom prezintă Kaspersky Safe Kids – o aplicație de control parental Telekom a anunțat lansarea aplicației Kaspersky Safe Kids Premium. Kaspersky Safe Kids îi ajută atât pe părinți, cât și pe copii, să exploreze lumea digitală în siguranță, având în vedere că 73% dintre participanții la sondajul Telekom, care au copii, ar fi interesați să utilizeze o aplicație de control parental pentru monitorizarea comportamentului copilului atât online, cât și offline, relatează GadgetReport.ro

Astfel, toți clienții Telekom de servicii mobile, existenți și noi, de cartele preplatite sau abonamente, vor putea beneficia de trei luni acces gratuit la licența Kaspersky Safe Kids Premium, urmând să plătească doar 1 euro / lună, TVA inclus (sau 1 eurocredit în cazul serviciilor preplătite), după cele trei luni gratuite.

 Functionalitățile serviciului premium Kaspersky Safe Kids:

 

  • Gestionarea site-urilor pe care copilul poate desfășura activități adecvate vârstei;
  • Geolocalizarea copilului;
  • Gestionarea timpului petrecut de copil pe Internet;
  • Disponibilitate pe dispozitive multiple: calculator, laptop, telefon, tabletă;
  • Simplitate în utilizarea aplicației;
  • Statistici pentru apelurile și SMS-urile trimise / primite de către copil;
  • Alerte și notificări în timp real în momentul în care sunt detectate activități online suspecte sau acţiuni restricționate.

Serviciul Kaspersky Safe Kids Premium este disponibil atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și iOS. Varianta premium a aplicației mobile include toate cele șapte funcționalități descrise mai sus, în timp ce varianta gratuită doar patru (disponibilitate pe dispozitive multiple, simplitate, gestionarea timpului, gestionarea site-urilor).

Oferta se poate activa în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie 2019, printr-un SMS la numărul 1333, cu textul COPIL.

Mai multe detalii din partea lui Andreas Elsner despre aplicația Kaspersky Safe Kids premium aici.

Totodată, până la finalul lunii septembrie, Telekom propune oferta Primul Telefon, care include un Samsung Galaxy A10 în rate de 5 euro/lună, împreună cu abonamentul Mobil 6 și 3 luni gratuite pentru aplicația Kaspersky Safe Kids premium. Oferta le aduce clienților o folie de protecție din sticlă cadou.