Telekom Romania lansează primul smartphone sub brandul T: Speedsurfer

Data: 22/10/2014 | Autor: .

SpeedsurferTelekom Romania anunţă lansarea primului smartphone sub brandul T: Speedsurfer. Un telefon 4G cu dotari decente si un pret de 799 de lei.

Telefonul are un display de 4.5 inch HD, un procesor de 1.2 GHz Quad-core, 1 GB de RAM si ruleaza sistemul de operare  Android 4.3 Jelly Bean.
Speedsurfer are o camera de 5 Megapixeli cu funcţia de autofocus şi o capacitate de filmare de 720 pixeli, cu 30 de cadre pe secundă. Telefonul suportă viteze de download de până la 150 Mbps şi viteze de upload de până la 50 Mbps.

Speedsurfer_backMemoria internă disponibilă este de 5GB din totalul de 8GB. Pentru spaţiu suplimentar, telefonul are un slot pentru micro USB.

De asemenea, caracteristicile telefonului includ Wi-Fi, Bluetooth 4.0 şi GPS integrat.

“Speedsurfer este primul nostru smartphone sub brand propriu, compatibil cu tehnologia 4G, care încorporează valorile brandului: Inovaţie, Simplitate şi Competenţă”, a declarat Gabriel Ioniţă, Product Management Director la Telekom Romania.

Speedsurfer este disponibil în magazinele Telekom Romania şi Germanos la preţul de 99 lei împreună cu abonamentul Nelimitat L cu un contract de 24 de luni, care, pentru 19,95 Euro pe lună (TVA inclus), oferă trafic nelimitat 4G, comunicarea nelimitată în orice reţea şi beneficii în roaming: 100 în UE şi 100 minute în ţările din Zona 2.

Smartphone-ul este disponibil şi fără abonament, la preţul de 799 lei.