The Last of Us Part II. Sony prezintă noi detalii despre jocul din 2020

Data: 26/09/2019 | Autor: .

The Last of Us Part II. Sony prezintă noi detalii despre jocul din 2020

Studioul Naughty Dog Games , cunoscut mai ales pentru jocurile din seriile Uncharted, Crash, Jak and Daxter, revine în prim-plan cu un nou titlu foarte interesant. The Last of Us Part II continuă povestea lui Ellie, într-o călătorie epică, plină de emoție și suspans, relatează GadgetReport.ro 

The Last of Us Part II va fi lansat pe 21 februarie 2020, în numai puțin de cinci variante. În cadrul State of Play, Sony a prezentat câteva detalii despre povestea jocului.

 

 

În noul joc, Ellie și Joel pornesc din nou la drum într-o călătorie epică, plină de emoție și suspans. La cinci ani de la prima lor aventură, viața liniștită a celor doi este, din nou, zguduită de un eveniment violent. Astfel, Ellie începe o nouă provocare care îi va pune la încercare rezistența fizică, dar și pe cea mentală.

Sony afirmă că în ,,The Last of Us Part II”, jucătorii vor fi antrenați într-o poveste complexă și emoționantă, într-o lume fascinantă, dar extrem de periculoasă, într-un joc intens în care doar cei mai puternici sunt învingători.

Jocul va fi prezentat în cinci variante:

The Last of Us Part II Standard Edition oferă jocul full, pe 2 discuri, și va include un bonus de precomandă cât și  un avatar exclusiv pentru contul de PSN.

The Last of Us Part II Special Edition va include jocul, alături de un Steelbook special cât și un art book realizat de către cei de la Dark Horse.

The Last of Us Part II Collectors Edition  va include atât o statuetă cu Ellie de 12 inch, un art book, o brățara purtată de Ellie în joc, o serie de litografii alături de o scrisoare de mulțumire din partea studioului, un set de 6 stickere și 6 insigne din The Last of Us Part II. Pe lista beneficiilor se mai află o temă pentru PlayStation 4, șase avatare pentru contul de PSN, coloana sonoră, un mini artbook plus câteva items ce vor fi folosite în joc.

The Last of Us Part II Ellie Edition va fi destinată exclusiv gamerilor din SUA.  Ea va conține elementele din Collectors alături de o replică al rucsacului lui Ellie, un vinil ce conține muzica din joc și un logo patch cu The Last of Us Part II.

 

The Last of Us Part II

The Last of Us Part II Ellie Edition

Cine dorește să realizeze o precomandă pentru The Last of Us Part II o poate face de aici.  Jocul va fi lansat exclusiv pe PlayStation 4.