Call of Duty: Modern Warfare primește un nou trailer pentru campania single-player

Data: 25/09/2019 | Autor: .

call of duty: modern warfare Call-of-Duty-Modern-Warfare-1

Call of Duty: Modern Warfare este, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate titluri din această toamnă, feedback-ul primit de la gameri după cele câteva sesiuni de Closed și Open Beta fiind unul excelent. Activision ne oferă și primele detalii despre campania single-player a următorului Call of Duty, intitulată “War Campaign”, relatează GadgetReport.ro.

Din trailer reiese că vom avea de-a face cu inamici foarte puternici ce au pus mână pe o armă chimică cu care vor să dea lovitura. Captain Price se reîntoarce în seria Modern Warfare și se aliază cu o grupare de luptători pentru a anihila această amenințare.

call of duty: modern warfare d20190920-004_Story_Trailer_Screens_014_WM

Campania single-player se va desfășura în mai multe locații printre care o țară arabă, probabil Siria, Marea Britanie cât și alte locuri.

call of duty: modern warfare d20190920-004_Story_Trailer_Screens_010_WM

Activision încearcă, prin noul joc, să atingă câteva subiecte de actualitate, iar grafica spectaculoasă duce jocul la un nou nivel, având impresia că avem de-a face cu evenimente reale.

call of duty: modern warfare MW-CAMPAIGN-01-1

Call of Duty Modern Warfare va avea o grafică realistă

Cei care doresc să realizeze o precomandă pentru Call of Duty: Modern Warfare, o pot face de aici, în variantele pentru Playstation 4, Xbox One și PC.  Precomanda vine cu o serie de bonusuri excelente. Call of Duty: Modern Warfare se va lansa pe data de 25 Octombrie, fiind distribuit în România de către Netzah Game.

Become a Patron!
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.