Call of Duty: Modern Warfare primește un nou trailer pentru campania single-player

Call of Duty: Modern Warfare primește un nou trailer pentru campania single-player

Call of Duty: Modern Warfare este, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate titluri din această toamnă, feedback-ul primit de la gameri după cele câteva sesiuni de Closed și Open Beta fiind unul excelent. Activision ne oferă și primele detalii despre campania single-player a următorului Call of Duty, intitulată “War Campaign”, relatează GadgetReport.ro.

Din trailer reiese că vom avea de-a face cu inamici foarte puternici ce au pus mână pe o armă chimică cu care vor să dea lovitura. Captain Price se reîntoarce în seria Modern Warfare și se aliază cu o grupare de luptători pentru a anihila această amenințare.

Campania single-player se va desfășura în mai multe locații printre care o țară arabă, probabil Siria, Marea Britanie cât și alte locuri.

Activision încearcă, prin noul joc, să atingă câteva subiecte de actualitate, iar grafica spectaculoasă duce jocul la un nou nivel, având impresia că avem de-a face cu evenimente reale.

Call of Duty

Call of Duty Modern Warfare va avea o grafică realistă

Cei care doresc să realizeze o precomandă pentru Call of Duty: Modern Warfare, o pot face de aici, în variantele pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.  Precomanda vine cu o serie de bonusuri excelente. Call of Duty: Modern Warfare se va lansa pe data de 25 Octombrie, fiind distribuit în România de către Netzah Game.