Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered. Un JRPG excelent, made in Japan

Ghibli, unul dintre cele mai cunoscute studiouri de animație din Japonia, Level-5 și Bandai Namco au lansat noul joc Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered.  Noua versiune, remasterizată după ediția pentru PS3, aduce pe PlayStation 4 o poveste JRPG ce beneficiază de o grafică și un game play cu adevărat spectaculoase, cu puternice influențe japoneze, relatează GadgetReport.ro

Creatorii de la Ghibli, cunoscuți pentru poveștile lor animate excelent desenate,  și-au pus amprenta și pe Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered, noua versiune, plină de adrenalină și mister, reușind să ne țină cu ochii în ecran câteva ore bune.

Povestea din Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered este una simplă și atractivă. În prim-plan se află Oliver, un puști isteț care, însoțit de prietenul său simpatic Drippy, va fi angrenat într-o nouă misiune de salvare a unei lumi imaginare condusă de vrăjitoare, spirite malefice și monștri.

Va fi o misiune plină de peripeții, în care vei întâlni tot felul de personaje pe care va trebui să le învingi, dacă vrei să treci mai departe.

Nu va fi ușor, pentru că vei avea nevoie de tot felul de elemente pe care le vei descoperi în joc.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered se prezintă exemplar din punct de vedere grafic. Am testat jocul pe PlayStation 4 Pro în ambele variante disponibile, la rezoluția 4k și 30 de FPS respectiv 1440p și 60 de FPS, iar animațiile s-au desfășurat fluent, fără gap-uri și freeze-uri.

Chiar dacă avem de-a face cu un JRPG, un stil aparte ce poate da bătăi de cap gamerilor care îl joacă pentru prima dată, adaptarea va fi una foarte scurtă, mecanicile de joc fiind ușor de înțeles și pus în practică.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered include o coloană sonoră antrenantă, bine gândită să se armonizeze cu grafica originală, iar vocile sunt extrem de plăcute, mai ales cea a actorului care îl interpretează pe Drippy.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered primește de la GadgetReport.ro nota 8,7, o notă excelentă pentru grafica originală, game-play-ul optim și story-ul bine pus la punct.