Timex Ironman One GPS+. Ceasul smart care nu are nevoie de smartphone (VIDEO)

Data: 31/03/2015 | Autor: .

Timex Ironman One GPS+

Timex a lansat, in colaborare cu Qualcomm, un ceas inteligent care promite o experienta optimizata atat in materie de aplicatii si date, cat mai ales in privinta autonomiei.

Ceasul Timex Ironman One GPS+ nu are nevoie de sincronizare la telefon, avand 3G si GPS si promite o autonomie de pana la trei zile in conditii normale si de 8 ore cu GPS-ul activat.

Construit din materiale solide, rezistente la socuri si apa, ceasul Timex Ironman One GPS+ are un display de 1,5 inchi, produs de Mirasol. Este acelasi pe care il intalnim si pe Toq Smartwatch.

Sub carcasa, Timex Ironman One GPS+ are un mecanism digital, cu un procesor low-power si un modul 3G furnizat de Qualcomm care ii permit sa se conecteze la retelele de telefonie si date si sa isi extraga informatiile de pe internet.

Utilizatorii vor avea acces la email, retele sociale si alte aplicatii care le vor permite sa fie tot timpul la curent cu informatiile solicitate, fara sa mai fie nevoie sa conecteze ceasul la smartphone.

Timex Ironman One GPS+ mai include un senzor de monitorizare a ritmului cardiac.

Bineinteles ca ceasul monitorizeaza toate functiile de fitness, de la drumul parcurs la viteza, calorii consumate etc., iar toate datele sunt uploadate pe o pagina de internet dedicata.

Ceasul poate fi precomandat de pe site-ul oficial Timex, la pretul de 350 de dolari. Versiunea superioara costa 450 de dolari.

Detalii aflati de aici.