Tips & Tricks Google Chrome. 10 sfaturi esențiale pentru browserul Google

Dacă folosești browserul Chrome și vrei să îți ofere cea mai bună performanță, sunt câteva setări pe care ar trebui să le folosești. De la actualizarea periodică a browserului la modul incognito și gestiunea parolelor, GadgetReport.ro iti prezinta 10 sfaturi esentiale cuprinse intr-un tutorial video.

Din tutorialul video vei afla, in primul rând, cum actualizezi browserul și îl treci în limba română. De asemenea, vei afla cum folosești modul Chrome Black, care îți prezintă site-urile cu o interfață neagră, si cum sa navighezi fără urme, cu Chrome Incognito și Guest Mode.

De aemenea, vei afla detalii despre cum poți să îți recuperezi parolele uitate și cum să îți cureți browserul și PC-ul de temporale și cookies-uri, în așa fel încât să crească viteza de operare.

În final, îți prezentăm și modul clean-up din Google Chrome, cel care îți arată cum poți scana calculatorul în căutare de viruși și aplicații dăunătoare cu o simplă apăsare de buton.

Vă invităm să vă abonați la canalul nostru de Youtube pentru a fi la curent cu toate tutorialele & review-urile noastre.