Toate lansările de la EA Play. Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 20, Battlefield V, Madden NFL 20, Sims 4 Island Living

Toate lansările de la EA Play. Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 20, Battlefield V, Madden NFL 20, Sims 4 Island Living

Star Wars Jedi Fallen Order prezentat în cadrul EA Play

Electronic Arts a prezentat, cu ocazia EA Play 2019, dintre cele mai așteptate jocuri din universul Star Wars. Intitulat Star Wars Jedi: Fallen Order, jocul ne spune povestea lui Cal Kestis, un tânăr Jedi ce este nevoit să înfrunte forța întunecată ce a pus stăpânire pe univers, relatează GadgetReport.ro

Jocul este realizat de către  Respawn Entertaiment, același studio care a creat Apex Legends una dintre hiturile anului 2019,  publicat de către Electronic Arts.

În cadrul EA Play, producătorii au prezentat o serie de secvențe de gameplay și ne-au fost dezvăluite și câteva detalii despre acest titlu ce se va baza exclusiv pe o campanie single-player.

Star Wars Jedi: Fallen Order va fi lansat pe de 15 noiembrie, în versiunile pentru Playstation 4, Xbox One și PC.

Povestea ne va pune în rolul unui tânăr padawan numit Cal Keist, jucat de către actorul Cameron Monaghan (Gotham, Shameless), care a supraviețuit miraculos Ordinului 66, ce avea misiunea  să elimine toți Jedi din galaxie.

Așa cum vă spuneam, jocul ne va pune în rolul unui tânăr padawan numit Cal Keist, jucat de către actorul Cameron Monaghan (Gotham, Shameless), care a supraviețuit miraculos Ordinului 66, ce avea misiunea  să elimine toți Jedi din galaxie.

Star Wars Jedi: Fallen Order va fi lansat pe de 15 noiembrie, în versiunile pentru Playstation 4, Xbox One și PC.

Electronic Arts a prezentat, cu aceeași ocazie, și noi detalii despre jocul Battle Royal Apex Legends.  Va exista, astfel, un Sezon II, în care un rol semnificativ în va juca noua armă intitulată L-Star, un mod ranked unde vom juca împotriva celor mai buni, și un nou personaj,  intitulat Wattson,  un inginer electric ce poate monta garduri de protecție pe câmpul de luptă.

Printre noutățile din Battle Royal Apex Legends se află și un scut invizibil ce va împiedica gloanțele, grenadele și tot ceea ce inamicii vor încerca să arunce asupra noastră.

La EA Play 2019 au fost prezentate și noi informații despre  Battlefield V.  Jocul va primi o nouă hartă, intitulată Al Sondan, ce va oferi gamerilor o experiență amplă, în stilul titlurilor precedente din serie.  În Capitolul V,  se va pune accent foarte mult pe lupta de la Iwo Jima, dezvoltatorii aducând noi hărți cât și arme specifice acestei scene de război.

Tot la EA Play 2019 a fost prezentat și noul joc de fotbal FIFA 20. Acesta va include, în premieră, modul Volta.  Acesta va aduce fotbalul de stradă în prim-plan, alături de un mod de futsal, cu reguli speciale.

Un alt joc anunțat la EA Play a fost Madden NFL 20 noul joc de fotbal american. Titlul include noile, printre altele, un mod intitulat Superstar Journey,  asemănător cu cel din FIFA.

EA Play 2019 s-a încheiat cu un nou DLC pentru Sims 4.  Intitulat Sims 4 Island Living, jocul se desfășoară pe o insulă, acolo unde vom putea face destul de multe activități, de la scufundări, la dat la plimbat cu barca etc.