Top 10 – cele mai bune aplicatii Android din 2013 (VIDEO)

Data: 26/12/2013 | Autor: .

In 2013, Google Play a inregistrat cea mai mare rata de crestere din industrie, depasind Apple. Din cele peste 20.000 de noi aplicatii lansate oficial in Play, Mashable a ales 10 dintre cele mai interesante. Daca va intereseaza sa le descarcati, dati click pe titlul acestora.

duolingo

1. Duolingo

Duolingo este o aplicatie care iti permite sa inveti limbi straine intr-un mod simplu, intuitiv si antrenant. Software-ul este gratuit si ofera lectii de engleza, spaniola, franceza, germana, italiana si portugheza.

2. Pocket Casts

Pocket Casts este o aplicatie care iti permite sa descarci si sa asculti podcast-uri de pe internet. Interfata este una foarte bine optimizata, nu are bug-uri. In plus, ai tot felul de setari care iti permit sa setezi aplicatia dupa preferintele tale. Pocket Cast costa 3,99 dolari

3. Evernote

Evernote nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai populare aplicatii din lume. Iti permite sa iei notite, sa iti setezi alerte, sa inregistezi audio si multe altele.

Pixlr

4. Pixlr Express

Este unul dintre cele mai bune aplicatii de editat fotografii din Play. Vei putea sa corectezi culorile, sa blurezi imaginile si sa introduci tot felul de efecte. Aplicatia este gratuita.

Nova-launcher

5. Nova Launcher

Nova Launcher este una dintre cele mai bune interfate pentru tablete si telefoane. Odata instalat, vei putea sa iti schimbi telefonul cum vrei, de la ecranul de start, la iconite. Aplicatia costa 4 dolari.

6. doubleTwist

Aplicatia iti permite sa iti sincronizezi gadgeturile cu Adroid cu desktop-urile sau laptop-urile Mac sau PC. In plus, este un media player excelent, cu o interfata simpla, fara bug-uri, asa ca vei asculta muzica si vei putea vedea filme in orice format.

Reddit

7. Reddit is fun

Reddit is fun este o aplicatie care iti permite sa faci browsing folosind Reddit pe dispozitivele cu Android. Are o interfata placuta, fara prea multe butoane si setari, care face ceea ce trebuie si o face bine. Vei putea naviga usor, fara probleme.

Feedly

8. Feedly

Dupa „decesul” Google Reader, Feedly a crescut spectaculos in popularitate, preluand mare parte dintre clientii aplicatiei Google. Feedly iti permite sa citesti tot ce vrei pe internet, prin intermediul RSS. Vine cu un modul de sugestii de site-uri din domenii care te intereseaza. In plus, interfata poate fi setata in doua moduri, pentru zi si noapte, astfel ca cititul va fi mult mai facil.

Sleepbot

9. Sleepbot

O aplicatie care nu necesita prea multe detalii. Sleepbot iti analizeaza somnul si iti ofera o multitudine de date privind modul in care te odihnesti.

Aereo

10. Aereo

Una dintre cele mai interesante aplicatii lansate in 2013. Aflata inca in stadiul BETA, aplicatia iti permite sa iti accesezi DVR-ul de la distanta si sa setezi programele  care vrei sa le inregistezi. In plus, cu ajutorul ei, vei putea salva in cloud 20 de ore de filme si seriale, pentru a le putea vedea oricand pe tableta sau telefon.