Top 10 – cele mai populare jocuri de pe Android (VIDEO)

Data: 6/03/2012 | Autor: .

Pe masura ce popularitatea Android-ului creste, numarul aplicatiilor destinate sistemului de operare de la Google avanseaza cu o viteza spectaculoasa. Pe Android Market sunt, in prezent, cateva sute de mii de aplicatii. Multe dintre ele, cei drept, sunt foarte slabe, cu o grafica rudimentara, cu un scenariu prost sau adaptate cu multe erori de pe App Store, magazinul de aplicatii al celor de la Apple. Cu toate acestea, exista si multe foarte interesante. Iar jocurile se afla in prim-plan.

 Techradar a intocmit un top al celor mai simple si populare jocuri din Android Market. Daca aveti un telefon sau o tableta cu Android, urmariti linkurile active de pe numele jocurilor si le veti avea, instant, disponibile la download din Market.

1.Angry Birds

Angry Birds este unul dintre cele mai populare jocuri din istorie este disponibil gratuit in Android Market. Rovio a reusit cu acest joc simplu si antrenant sa atraga peste 60 milioane de jucatori din intreaga lume. Jocul presupune lansarea unor pasari pentru a distruge o serie de puzzle-uri tot mai complicate.

2. Bebbled

Bebbled  este un joc in dulcele stil clasic cu bile. Trebuie sa aduni bilele de aceiasi culoare si astfel inaintezi in plansa. E mai dificil decat pare la prima vedere.

3. Red Stone

Red Stone este un joc cu adevarat special. Un puzzle dificil de realizat care te va pune serios la incercare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.Newton

Lansat in urma cu cateva luni in versiunea beta, Newton  este un joc de matematica si fizica care iti pune mintea la contributie. Folosindu-te de legile naturii, trebuie sa dezlegi toate misterele formelor prezente pe ecran.

5. Sketch Online

Sketch Online este un joc din noul val de jocuri dedicate retelelor de socializare in care trebuie sa ghicesti ce a vrut sa deseneze adversarul. E destul de greu de descris in cuvinte insa este un joc antrenant si foarte placut.

6. Drop

Drop este un joc care pune la incercare acelerometrul telefonului sau tabletei. Ideea principala este ca trebuie sa misti bila prin gaurile din planse. Cu cat reusesti de mai multe ori, cu atat castigi puncte.

 

7. Frozen Bubble

Frozen Bubble este un joc clasic pe care il cunoasteti cu siguranta. Jocul te indeamna sa aduni si sa distrugi siruri de bile de aceiasi culoare.

8.ReplicaIsland

Replica Island este un joc foarte interesant ce aduce aminte de game-urile din anii 90. Trebuie sa sari cu robotelul Android de pe o treapta pe alta, evitand capcanele.

9. Gem Miner

In Gem Miner , esti un miner care trebuie sa sape in cautarea unor comori. Primesti puncte si forta pe masura ce inaintezi in joc si descoperi bonusurile.


10. ConnecToo

In ConnecToo ai la dispozitie un puzzle pe care trebuie sa il umpli cu forme de aceiasi culoare sau imagine. Un joc simplu si foarte antrenant.