TOP 5. Cele mai bune gadgeturi pentru biciclete (VIDEO)

Data: 22/04/2013 | Autor: .

gopro

Bicicliștii au la dispoziție mai multe gadgeturi care i-ar putea ajuta pe traseu. Iata cateva recomandari, prezentate de Yahoo, pentru cei care vor sa-și filmeze intinerariul, sa fotografieze sau sa-și incarce smartphone-ul sau mp3 player-ul atunci cand raman fara baterie.

BioLogic Reecharge Dynamo Kit

Te ajuta sa-ți incarci bateria telefonului sau diverse gadgeturi mici cu energia pe care o produci in timp ce pedalezi. Producatorii spun ca are un sistem care protejeaza bateria de șocurile electrice din timpul pedalarii. Gadgeturile se fixeaza pe ghidon printr-un accesoriu special de prindere, care face parte din kit. Prețul intregului kit este de aproximativ 100 de euro.

Camera video Countour HD 1080

Este pentru cei care doresc sa-si filmeze traseul. E rezistenta la socuri si se poate atasa pe ghidon sau pe casca de protectie. Captureaza HD, iar pe un card de 4GB incape o ora de filmare. Costa aproximativ 1.000 de lei.

GoPro HERO3

Aceste camere sunt printre cele mai populare printre cei care vor sa filmeze in condiții extreme. Se poate prinde de casca și in orice loc de pe cadrul bicicletei. Lentilele sunt asferice și are un unghi de cuprindere foarte larg, cu distorisiune redusa. Are mufe pentru micro HDMI, USB și se poate conecta WiFi. Costa in jur de 1.200 de lei.

GPS Garmin Edge 200

Este un dispozitiv dedicat special biciletelor. E rezistent la apa si la șocuri. Iti ofera informatii cu privire la distanta pe care ai parcurs-o, timp, viteza, locatia in care te afli, precum si despre numarul de calorii arse. Costa aproximativ 800 de lei

Ciclocomputer VDO X2

Aparatul iti masoara viteza, distanta parcursa, precum si durata plimbarii cu bicicleta. Este pentru cei care nu vor neaparat un GPS. Pretul este de aproximativ 100 lei.