Top 5 – cele mai interesante gadgeturi pentru scufundari (VIDEO)

Data: 12/05/2012 | Autor: .

 

Se apropie sezonul estival, iar pentru pasionarii de scufundari urmeaza cea mai buna perioada a anului.  GadgetReport.ro a selectat cateva dintre cele mai interesante gadget-uri “waterproof” care va pot face experientele si mai placute.

1. Bladefish Seajet 5000

 

Dispozitivul a fost creat special pentru cei care practica snorkeling. Cu ajutorul motorului performant, puteti cobora rapid pana la 40 de metri adancime. Bladefish Seajet 5000 atinge o viteza maxima de 5 kilometri pe ora. Autonomia bateriilor este de 2 ore, asa ca aveti destul timp sa va bucurati de o experienta acvatica inedita. Pretul este unul pe masura – intre 549 si 699 dolari. Mai multe detalii puteti afla pe site-ul producatorului.

 

 

2. Aqua Star

Dispozivul este un fel de scooter cu care poti explora minunile subacvatice. Nu aveti nevoie de un permis special, fiind foarte simplu de condus. Puteti ajunge cu el pana la 12 metri adancime cu o viteza de 7 kilometri/ora. Aqua Star are o autonomie de 2,5 ore si vine in doua variante, pentru una si doua persoane. Scooterul costa intre 16.500 si 22.950 de dolari. Detalii, pe aquastarscooters.com

 

3. Liquid Image Scuba Series HD

Un dispozitiv destinat scufundatorilor, ce consta intr-o masca subacvatica, care are atasata o camera foto/video. Gadgetul poate realiza imagini de 5 megapixeli si filme in format 720p la adancimi de pana la 30 de metri. Mai multe amanunte puteti citi pe site-ul producatorului. Pretul acestui gadget este de 249,99 dolari.

 

 

4. Camera foto Lumix DMC-FT3

 

O varianta ceva mai ieftina si mai rezistenta este camera foto Lumix DMC-FT3.  Rezistenta la scufundari pana la o adancime de 12 metri, camera este echipata cu un senzor Hi-Speed CCD de 12,1 megapixeli si inregistreaza clipuri video full-HD la o rezolutie de 1.920 x 1.080.  Gadget-ul include stabilizatorul de imagine Power O.I.S.  cu functia Active Mode care elimina efectul de blurare al imaginii video, in special atunci cand filmarea este efectuata in miscare. Lumix DMC-FT3 este echipata  cu compas, altimetru si barometru.

 

5. AQUAPAC Waterproof case

Daca aveti deja un aparat foto si nu vrei sa iti cumperi unul special rezistent la apa, va puteti cumpara o husa rezistenta la apa in care sa tineti aparatul foto. Apoi sunteti liberi sa intrati in mare si sa fotografiati. Pretul gadgetului este de 30 lire sterline. Mai multe detalii, pe site-ul producatorului.