Top 5 – cele mai interesante produse Xiaomi de pe Gearbest.com

Top 5 – cele mai interesante produse Xiaomi de pe Gearbest.com

Dacă vă doriţi un nou smartphone, un ceas inteligent, un router sau o cameră web, vă prezentăm astăzi câteva dintre cele mai interesante gadgeturi produse de Xiaomi, cu un raport preţ calitate foarte bun.

Xiaomi Redmi Note 4X – 156,99 dolari

Xiaomi Redmi Note 4XXiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet

La 167 de dolari, Xiaomi Redmi Note 4X este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri cu Android 6.0 şi specificaţii optime, pentru o experienţă de utilizare ireproşabilă.

Telefonul are un ecran de 5.5 inch Full HD, prins într-o carcasă subţire, metalică. Smartphone-ul este propulsat de un procesor Snapdragon 625 Octa Core, tactat la 2.0GHz, însoţit de 3 GB de RAM şi o grafică Adreno 506.

Xiaomi Redmi Note 4X are două camere, una principală de 13.0MP cu autofocus şi o alta de selfie de 5 MP. Telefonul este dual SIM, intră pe internet la viteze 4G şi rulează Android 6.0, cu suita MIUI 8.1.

Bateria smartphone-ului este una optimă, de 4100mAh, astfel că autonomia este de cel puţin 2 zile.

Telefonul este vândut pe site-ul Gearbest.com, iar dacă aplicaţi cuponul Hnote4X, o să plătiţi numai 156,99 dolari.

Xiaomi AMAZFIT – 117 dolari

Original Xiaomi AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch

Un alt gadget interesant, la un preţ excelent, este smartwatch-ul Xiaomi AMAZFIT. La numai 117 dolari, ceasul Xiaomi oferă toate opţiunile devenite standard în industrie, de la calculul paşilor şi al caloriilor (GPS incorporat şi sensor de puls) la alarme, calendar, preluarea apelurilor şi mesaje.

Ceasul are 512 MB de RAM şi 4GB spaţiu de stocare. Xiaomi AMAZFIT este rezistent la apă şi are o autonomie remarcabilă, de până la 5 zile, graţie acumulatorului de 280mAh.

Mai multe detalii aflaţi de pe site-ul Gearbest.com

Xiaomi Mi Band 2 – 22 dolari

Dacă vreţi o brăţară inteligentă, vă propunem gadgetul Xiaomi Mi Band 2, pe care o puteţi cumpăra cu numai 22 de dolari (aprox 80 de lei). Preţul este unul foarte mic, având în vedere specificaţiile excelente.

Brăţara se conectează atât la telefoanele cu Android cât şi la iPhone, prin Bluetooth 4.0 şi permite toate funcţiile devenite standard în domeniu, de la cea de pedometru şi măsurarea pulsului, la SMS-uri, alarme şi ceas.

Ecranul OLED este unul foarte solid, iar brăţara este rezistentă la apă.

Xiaomi Mi Band 2 are o baterie de 70mAh care îi asigură o autonomie de 20 de zile.

O puteţi cumpăra de pe Gearbest.com

Xiaomi Mi WiFi Router 3-31 dolari

În topul gadgeturilor Xiaomi am mai inclus un produs interesant, un router rapid şi foarte ieftin. Xiaomi Mi WiFi Router 3 asigură transferul de date la viteze de pînă la 1167Mbps, graţie conexiunii 802.11ac Dual Band MiWiFi.

Puteţi, astfel, să conectaţi mai multe gadgeturi la internet, atât pe 2.4GHz (300Mbps) cât şi pe 5GHz (867Mbps), semnalul fiind unul foarte bun, graţie celor patru antene externe.

Xiaomi Mi WiFi Router 3 are un procesor MT7620A, 128MB SLC Nand Flash ROM, 128MB DDR2 RAM şi beneficiază de actualizări software. Preţul este unul fără concurenţă, de numai 31 de dolari.

Mai multe detalii aflaţi de pe acest LINK.

Xiaomi xiaofang Smart Camera – 20 dolari

Încheiem lista gadgeturilor Xiaomi cu o cameră web IP WiFi, capabilă să înregistreze în Full HD.

Xiaomi xiaofang Smart Camera poate fi ampasată oriunde în casă, birou, grădină etc., cu ajutorul conectorului magnetic. Captează imaginile la rezoluţie Full HD cu senzorul de 1/2.7 inch CMOS cu 8X digital zoom.

Xiaomi xiaofang Smart Camera are o deschidere F2.0 şi înregistrează automat în modul de noapte. Iar dacă detectează mişcare, transmite alarme către utilizator, prin aplicaţia „Mi Home” din Apple Store şi Google Play.

Camera costă numai 20 de dolari şi o puteţi cumpăra de pe Gearbest.com

 

Xiaomi Philips Smart LED Ball Lamp – 12,68 dolari

Xiaomi Philips Smart LED Ball Lamp

In final, va prezentam si un bec inteligent, marca Xiaomi. Este vorba de modelul Xiaomi Philips Smart LED Ball Lamp, de 6,5 W care oferă între 3000 – 5700k.

Becul îl conectaţi la telefon prin aplicaţia dedicată şi vă permite să îi setaţi luminozitatea cum vă doriţi. Mai mult, Xiaomi Philips Smart LED Ball Lamp se conectează la reţeaua wireless de acasă şi vă permite să-l controlaţi astfel de la distanţă.

Becul, de tip E27, poate fi cumpărat la preţul de 12,68 dolari de pe Gearbest.com

Iar daca aplicati codul XPBulbs, pretul o sa scada la 9,99 dolari.