Top 6 – cele mai noi si actualizate aplicatii pentru tablete si smartphone-uri

Data: 23/09/2013 | Autor: .

Evernote

Aplicatia Evernote pentru iOS 7 vine cu un nou home screen, care aduce in prim-plan notitele, tagurile, shortcut-urile si alte asemenea informatii care te intereseaza. Noua aplicatie include si un nou Quicknote si posibilitatea de a marca imagini si PDF-uri. Comentariile pot fi impartasite prietenilor prind noua facilitate iOS 7 AirDrop.

ipad_cards_airplane_mode__1_

Quickoffice

Google  a lansat Quickoffice-ul gratuit pentru telefoanele cu iOS si Android. Aplicatia iti permite sa creezi si sa editezi documete din Microsoft Office, printre altele si sa realizezi prezentari pe telefonul sau tableta ta. Tot ceea ce realizezi in Quickoffice poate fi salvat gratuit in Google Drive, relateaza Mashable

Screen-shot-2013-09-22-at-10-31-45-am

Netbook

Retailerul de lux Net-a-Porter a lansat, zilele trecute, o noua aplicatie care permite clientilor sa exploreze catalogul de produse online.  Aplicatia Netbook este disponibila, pentru moment, doar pentru iPhone si iPad. In curand urmeaza sa fie lansata si pentru gadgeturile cu Android.

The-netbook

Cloudy With a Chance of Meatballs 2

PlayFirst si Sony Pictures Consumer Products au anuntat  primul joc inspirat din desenul animat „Cloudy With a Chance of Meatballs 2”
Jocul, de tip arcade, are o grafica foarte bine realizata si permite utilizatorilor sa intre in rolul personajelor din film, intr-un scenariu antrenant.

Cloudy-gameplay2

Pandora pentru iPad

Pandora  a lansat in aceste zile o noua versiune a aplicatiei sale pentru iOS 7. Redesenata in totalitate pentru iPAD, aceasta permite utilizatorilor sa adauge pe ecran o gama mult mai larga de statii si artisti, inclusiv informatii despre albumele si cariera acestora.

Pandoraipad

Chrome pentru iOS 7

Google a lansat o noua versiune de Chrome pentru noul sistem de operare iOS 7 de pe iPhone si iPad. Browserul vine cu un nou design, imbunatatit, care promite sa simplifice experienta utilizatorilor. In plus, ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi mai multe aplicatii Google, din momentul in care se logheaza in browser, de la mail la Google Maps, Drive si Youtube.Chrome_ios_president_575-1