Internet nelimitat si sute de minute la 8,8 euro! Cum arata noile abonamente Cosmote

Data: 19/09/2013 | Autor: .

cosmote(1)Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a lansat, joi, trei abonamente care includ, nelimitat, servicii de acces la Internet, minute si mesaje scrise in retea, precum si minute catre reteaua de telefonie fixa Romtelecom, cu preturi cuprinse intre 8,8 si 31 euro, TVA inclusa, relateaza Mediafax.

Abonamentul Cosmote Free S costa 8,8 euro si include, pe langa servicii de acces la Internet, minute si mesaje scrise in retea, precum si minute catre Romtelecom, si 100 de minute nationale/internationale in zona 1 si aplicatia RadarMe.

Viteza de transfer a datelor (descarcare/download) este de 21,6 Mbps, in limita unui trafic de 100 MB. Dupa consumarea traficului recomandat, viteza de transfer scade la 32 kbps.

Pentru 15 euro, Cosmote Free M ofera in plus fata de abonamentul precedent 250 de mesaje scrise nationale si inca 150 de minute nationale/internationale in zona 1.Transferul datelor (descarcare/download) are loc la viteze de pana la 43,6 Mbps, in limita unui trafic de 250 MB. Dupa consumarea traficului recomandat, viteza de trasfer se reduce la 64 kbps.

Cel mai scump abonament din noul portofoliu este Cosmote Free L, la un tarif de 31 euro/luna. Clientul primeste nelimitat servicii de acces la Internet, minute si mesaje scrise in retea, precum si minute catre reteaua de telefonie fixa Romtelecom. Totodata, abonamentul include, nelimitat, mesaje scrise nationale si minute nationale/internationale in zona 1.

Viteza de transfer a datelor (descarcare/download) este de 43,6 Mbps, in limita unui trafic de 1GB. Dupa consumarea traficului recomandat, viteza de trasfer scade la 64 kbps. In plus, clientul are acces la aplicatiile RadarMe, Mireo Navigation si Dolce Mobile TV.

La cele trei abonamente Cosmote Free se pot adauga patru extraoptiuni, care furnizeaza pana la 4GB trafic suplimentar recomandat la preturi cuprinse intre 4,34 si 11,78 euro/luna.

De asemenea, pentru utilizatorii de terminale BlackBerry Free, operatorul a lansat trei extraoptiuni pentru portofoliul de abonamente Cosmote Free, la tarife cuprinse intre 6 si 14 euro/luna.