Topul celor mai spectaculoase jocuri SF din 2012 (VIDEO)

Data: 13/06/2012 | Autor: .

Vanatori de recompense, razboaie intergalactice, extraterestrii, forte incredibile, lumi virtuale, tehnologii iesite din comun. Acestea sunt, in estenta, cateva dintre ingridientele cu care producatorii de jocuri incearca sa isi vanda produsele in 2012. GadgetReport.ro a realizat un top al celor mai interesante jocuri lansate in 2012 sau care urmeaza sa debuteze in acest an.

1. Star Wars 1313

Developer/Publisher: LucasArts

In acest nou joc, vei juca rolul unui vanator de criminali in lumea Coruscant. In loc de sabia cu laser si abilitatile oferire de forta, vei avea la dispozitie o gama larga de arme si alte “ustensile” cu care sa iti faci treaba. Jocul ar urma sa fie lansat in sezonul de Craciun pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

2. Watch Dogs

Developer/Publisher: Ubisoft

Watch Dogs isi plaseaza actiunea intr-un viitor in care Big Brother este la el acasa. Toata lumea este controlata prin intermediul unor cipuri, nu poti sa faci o miscare pe care autoritatile sa nu o stie. Suna cam la fel cu lumea catre care ne indreptam in prezent. Eroul jocului va incerca sa scape din “lanturile” tehnologice.

Jocul va fi lansat in iarna acestui an sau in primul trimestru din 2013 pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3

3. The Last Of Us

Developer/Publisher: Naughty Dog/Sony

The Last Of Us este produs de Noughty Dog, cei care au lansat si Uncharted. Jocul urmareste eforturile facute de eroul principal pentru a supravietui intr-o lume postapocaliptica. In lupta pentru supravietuire, te vei lupta cu o serie de inamici foarte periculosi.

The Last Of Us va fi lansat exclusiv pentru platforma PlayStation 3 cel mai probabil in sezonul de shopping din iarna. Nu este insa exclus sa fie insa amanat pentru 2013.

4. Aliens: Colonial Marines

Developer/Publisher: Gearbox/Sega

Realizat impreuna cu SEGA pentru PC, Nintendo 3DS, PlayStation 3, Wii U si Xbox 360, jocul este un first-person shooter bazat pe story-ul din celebra serie de filme horror Aliens.
Actiunea jocului se plaseaza intre Aliens si Alien 3. O echipa de elita este trimisa in cautarea lui Ellen Ripleysi a restului echipajului de pe U.S.S. Sulaco. Urmeaza o misiune plina de adrenalina in care veti putea impusca toate creaturile din celebrul horror.
Jucatorii vor avea la dispozitie o gama variata de arme, de la flamethrower, pulse rifle, smartgun, pistol, RPG si multe alte tipuri de grenade si bombe.

Promis inca din 2010, jocul urmeaza sa fie lansat, cel mai probabil, in toamna.

5. Borderlands 2

Developer/Publisher: Gearbox/2K Games
Borderlands 2 ii aduce pe jucătorii din nou pe planeta Pandora, obiectivul fiind de aceasta dată înfrângerea noului personaj negativ Handsome Jack şi a coruptei corporaţii Hyperion. Bineînţeles, marca înregistrată a seriei – multiplayer-ul cooperativ pentru până la patru jucători – se va întoarce la datorie, precum şi posibilitatea de a juca splitscreen pe aceeaşi consolă.

Jocul va fi lansat pe 18 septembrie pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3

6. Assassin’s Creed III

Developer/Publisher: Ubisoft

Jocul aduce un nou personaj principal, Connor Kenway. Assassin’s Creed III va fi lansat pe 30 octombrie, de Halloween pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 si Wii U. Ubisoft se asteapta ca noua serie sa depaseasca, cu siguranta, vanzarile Assassin’s Creed Revelations. “Va fi cea mai importanta lansare din istoria Ubisoft”, a afirmat acesta.
Lansat anul trecut, jocul a fost vandut in peste 7 milioane de exemplare. Revelations a încheiat trilogia dedicată eroului Ezio Auditore da Firenze. Assassin’s Creed III va fi disponibil pentru PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii U, Mac OS X si Windows PC.