Topul celor mai urmarite filme in Statele Unite (VIDEO)

Data: 23/04/2012 | Autor: .

Comedia „Think Like a Man”, regizata de Tim Story, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, detronand lungmetrajul SF „Jocurile foamei”, care a petrecut patru saptamani pe aceasta pozitie, relateaza accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Realizat pe baza unui bestseller scris sub forma unui ghid al regulilor ce trebuie respectate in timpul unei intalniri romantice, filmul „Think Like a Man” a obtinut incasari de 33 de milioane de dolari, de vineri pana duminica. Din distributia acestei pelicule fac parte Michael Ealy, Taraji P. Henson si Gabrielle Union.

Drama „The Lucky One”, produsa de Warner Bros., a debutat pe locul al doilea, cu incasari de 22,8 milioane de dolari. Filmul reprezinta o adaptare cinematografica a romanului omonim scris de Nicholas Sparks si il are in distributie pe Zac Efron.

Lungmetrajul SF „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, produs de Lionsgate, a reusit sa obtina incasari de 14,5 milioane de dolari de vineri pana duminica, coborand astfel pe locul al treilea, dupa patru saptamani petrecute in fruntea box office-ului nord-american.

Documentarul „Chimpanzee”, produs de studiourile Disney, a debutat pe locul al patrulea, cu incasari de 10,2 milioane de dolari. Aceasta pelicula prezinta aventurile unei familii de cimpanzei care traieste in Uganda.

Pe pozitia a cincea in box office-ul nord-american a coborat „The Three Stooges”, o comedie in regia lui Bobby si Peter Farrelly, care a avut incasari de 9,2 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Horrorul „The Cabin in the Woods”, cu Chris Hemsworth in rolul principal, a coborat pe pozitia a sasea, cu incasari de 7,7 milioane de dolari. Filmul prezinta aventurile unor tineri veniti sa petreaca la o cabana intr-o padure si care trebuie sa se confrunte cu ceva iesit din comun si terifiant.

Comedia „Placinta americana. Din nou pe felie” a pierdut doua locuri si ocupa pozitia a saptea, cu incasari de 5,2 milioane de dolari. Actiunea filmului are loc la zece ani dupa cea din filmul lansat in 2001, personajele principale intorcandu-se in East Great Falls pentru intalnirea de zece ani.

Pe locul al optulea s-a situat „Titanic 3D”, de James Cameron, cu incasari de 5 milioane de dolari in al treilea weekend pe ecranele nord-americane. Aceasta este noua versiune a filmului lansat in urma cu 15 ani, care ocupa locul al doilea in box office-ul mondial din toate timpurile, cu incasari de peste 1,8 miliarde de dolari, dupa „Avatar”, regizat de acelasi cineast.

Comedia de actiune „21 Jump Street”, inspirata din serialul de televiziune omonim din anii 1980, in care Jonah Hill si Channing Tatum joaca rolurile a doi tineri politisti sub acoperire, ce reusesc sa distruga o retea de traficanti de droguri, a pierdut un loc si ocupa pozitia a noua, cu incasari de 4,6 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Filmul „Oglinda oglinjoara/ Mirror Mirror”, o versiune contemporana a povestii „Alba ca Zapada”, cu Julia Roberts in rolul mamei vitrege, incheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane, la sfarsitul saptamanii trecute, cu incasari de 4,1 milioane de dolari.