Totul despre noul iPhone 7. Cel mai spectaculos telefon Apple

Totul despre noul iPhone 7. Cel mai spectaculos telefon Apple

După un an 2015 neconvingător, în care vânzările de telefoane Apple au încetitit, americanii vor să revină în prim-plan cu un nou smartphone, iPhone 7, despre care spun că va fi cel mai spectaculos gadget pe care le-au lansat vreodată, relatează GadgetReport.ro

Noul smarthone iPhone 7, ce va fi lansat cel mai probabil în septembrie, ar urma să fie disponibil în două versiuni, iPhone 7 şi iPhone 7Plus, la fel ca şi seria 6s, lansată în septembrie 2015, potrivit Macrumors.com
La capitolul design, noua generaţie se va remarca prin profilul ceva mai subţire, de 6,1 mm, faţă de 7,1 mm de pe iPhone 6, şi prin profilul redesenat al antenei GSM.

iPhone-7-Dual-Camera-800x450Cele două telefoane vor avea aceleaşi dimensiuni ca iPhone 6 (ecran TFT-LCD de 4,7 inchi) şi iPhone 6 Plus ( ecran de 5,5 inchi şi dimensiuni 158.22mm x 77.94mm x 7.3mm).

Noua serie 7 ar urma să prezinte un procesor de patru ori mai rapid decât cel de pe iPhone 6s, 2 GB de RAM (3 GB pe versiunea iPhone 7Plus), senzori îmbunătăţiţi pentru 3D Touch şi Force Touch, un Smart Connector pentru varianta Plus, o antenă mai puternică, alături de o baterie mai bună, cu încărcare wireless, o premieră pentru Apple.

În privinţa spaţiului de stocare, noile telefoane ar urma să includă variantele 32/64 GB, iar iPhone 7 Plus să propună, posibil, şi o soluţie cu 256GB!

iPhone 7 va include o cameră îmbunătăţită, cu F2/0 şi o performanţă mai bună în condiţii de luminozitate scăzută, în timp ce modelul cu ecran mai mare, iPhone 7 Plus, ar urma să prezinte un nou sistem de camere, duale, cu zoom optic 2-3x şi facilităţi demne de DSLR.

Telefoanele nu vor mai avea mufă de căşti, urmând să fie lansate, în premieră, împreună cu căştile wireless AirPods.

bragidash-800x488Noile căşti Apple AirPods vor include CoreMotion, o aplicaţie specială care va „traduce” asistentul virtual Siri în format audio. Astfel că vom auzi în căşti toate informaţiile care ne interesează. Siri ne va citi mailurile, ne va ghida în trafic, ne va oferi răspunsuri la întrebările pe care i le adresăm etc.

Iar experienţa audio va fi una specială, fără precedent. Asta pentru că noile căşti Apple AirPods vor include codecul audio holografic. Acesta va permite un control al sunetului fără precedent.

Spre deosebire de formatul stereo, care împarte sunetul pe cele două căşti, în cel holografic, sunetele vor fi adaptate mişcărilor corpului.

„Gândiţi-vă că vă aflaţi lângă o formaţie care cântă live. În mod normal, când întoarcem capul, sunetul îşi schimbă intensitatea, zona, calitatea. Codecul holografic va aduce experienţa audio mai aproape de realitate”, afirmă experţii.

Mai mult chiar, noile căşti Apple AirPods ne vor ajuta să auzim mai bine, urmând să amplifice sunetele din jurul nostru.

Seria 7 ar putea aduce un nou software, iOS 10, care va lansa o nouă modă în materie. Tot ce înseamnă ecosistem a fost regândit, fiind capabil să ofere tot felul de informaţii, în funcţie de cum apeşi pe icon-uri.

În materie de preţuri, nu putem decât să speculăm că cele două modele vor costa între 800 şi 1000 de euro, pentru cea mai puternică versiune iPhone 7 Plus.