TP-LINK M7350, un nou router mobil cu suport 4G

Data: 22/04/2015 | Autor: .

TP-LINK -DreamHack

TP-LINK a lansat cel mai performant router mobil cu suport 4G, TP-LINK M7350, în cadrul DreamHack Bucharest 2015, organizat la Bucureşti în perioada 24-26 aprilie. Noul dispozitiv se adresează celor care vor viteze de acces ridicate şi o conexiune mobilă stabilă de Internet.

Folosind ultima generație de rețea 4G LTE, TP-LINK M7350 poate atinge viteze de download de până la 150Mbps.

Noul router mobil 4G de la TP-LINK este simplu de folosit: după introducerea unei cartele SIM 4G se creează automat un hot spot la care se pot conecta smartphone-uri, tablete, laptopuri şi console mobile sau alte terminale Wi-Fi.

Conexiunea astfel creată poate fi partajată cu până la 15 dispozitive, asigurând condiţiile necesare ca utilizatorii să se poată bucura de cele mai populare jocuri precum Hearthstone sau League of Legends, indiferent de locaţie. Având o baterie puternică de 2550mAh, M7350 poate funcționa timp de 10 ore la capacitate maximă* și 600 de ore în standby.

Pentru o flexibilitate suplimentară și o utilizare continuă, dispozitivul poate fi încărcat de la un laptop, cu un alimentator portabil sau folosind adaptorul inclus în pachet. În plus, dispozitivul oferă spațiu de stocare de până la 32 GB prin inserarea unui card microSD, permiţând partajarea în reţeaua Wi-Fi a pozelor, melodiilor, filmelor și altor tipuri de fișiere, aflate pe card.

Utilizatorii pot descărca cele mai noi update-uri oricând și oriunde, în doar câteva secunde sau se pot bucura de sesiunile online multiplayer, fără întreruperi.

Prezentat publicului larg în premieră la DreamHack Bucharest 2015, TP-LINK M7350 va fi disponibil în oferta magazinelor, de la sfârşitul lunii aprilie. Pretul nu a fost anuntat.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vizitaţi pagina: http://dreamhack.ro/bucharest-2015/
Pentru mai multe detalii despre TP-LINK și produsele TP-LINK vizitaţi pagina: http://www.tp-link.ro/.