Trail Rider. Cea mai tare placa pentru amatorii de sporturi extreme (VIDEO)

Data: 15/06/2014 | Autor: .

Trail-RiderDaca sunteti amatori de sporturi extreme, de adrenalina,  si ati incercat o placa de skateboard, este imposibil sa nu va indragostiti de Trail Rider, cel mai tare gadget lansat de americanii de la Gnarboards.

Placa electrica Trail Rider Gnarboard 4WD este realizata din aluminiu, are patru motoare electrice de 850 W si cantareste 39 kilograme.

Trail Rider accelereaza la viteza maxima de 45 kilometri pe ora in numai 1,9 secunde, adica mai repede decat 90% dintre masinile sportive.

Asta gratie celor patru propulsoare, cate unul pentru fiecare roata, controlate printr-o telecomanda speciala, si bateriei care ii asigura o autonomie de 25 kilometri. Aceasta se incarca in 2 ore la o priza normala.

“Deplasarea este controlata din telecomanda, inclusiv acceleratia si frana”, spune producatorul Gnarboard, designerul Joshua Tulberg.

Bineinteles, pentru a controla aceasta placa, iti trebuie un antrenament serios pentru ca este destul de dificil sa iti mentii echilibrul.

“Daca esti familiar cu skateboard-ul, vei reusi foarte rapid sa te obisnuiesti cu noua placa”, a mai spus acesta.

Gnarboards ofera trei versiuni diferite de echipare care costa intre 4400 si 6100 dolari. Mai multe detalii aflati de aici.

Gadgetul inregistreaza un asemenea succes incat in prezent este sold-out. Puteti lua legatura insa cu producatorul si sa va treceti pe lista de asteptare.

Urmariti mai jos un clip video in care un fan Trail Rider se intrece cu un automobil Corvette.