Tu ce mouse foloseşti? Trei soluţii wireless de calitate

Data: 24/08/2015 | Autor: .

mouseDaca jobul tau presupune deplasari frecvente sau daca ai o profesie care iti acorda libertatea de a lucra de oriunde, iar vara aceasta te-ai decis sa-ti transformi biroul intr-unul mobil, pe care sa-l muti dintr-o locatie in alta, atunci recomandarile noastre de mouse-uri compacte si portabile iti vor fi de ajutor. Toate cele trei mouse-uri sunt wireless si pot fi utilizate pe aproape orice suprafata.

1. Microsoft Sculpt Mobile 43U-00003 este extrem de compact si defileaza cu un design clasic, elegant. Forma clasica Sculpt Mobile Mouse se potriveste palmei tale pentru o utilizare usoara, iar rotita de defilare in patru directii iti permite sa parcurgi documentele si continutul web pe orizontala, chiar daca fereastra nu este pe modul full-screen. In plus, pentru a accesa rapid meniul Start, nu trebuie decat sa apesi butonul Windows de langa rotita. Pentru ca tot vorbim despre utilizare usoara, trebuie sa stii ca functia BlueTrack Technology face posibila alunecarea mouse-ului pe aproape orice suprafata: pe masa la care iti bei cafeaua dimineata, pe banca de lemn din parc, pe sezlongul pe care te relaxezi pe plaja sau la piscina.

2. Microsoft GMF-00410 3500 Mint & Aqua Paisley te cucereste cu designul vesel si cu o combinatie de culori usor atipica: negru si verde. Mouse-ul dispune de un nanodispozitiv de emisie-receptie Plug-And-Go, pe care il poti lasa conectat sau il poti stoca in interiorul dispozitivului, atunci cand calatoresti. In plus, poti opri mouse-ul cand nu il folosesti, pentru a economisi viata bateriei, cu toate ca aceasta este conceputa pentru o durata de utilizare de pana la opt luni. In momentul epuizarii, un indicator special te va anunta ca e cazul sa o inlocuiesti.

3. HP Z4000 E8H25AA are un profil extrem de subtire (grosime de numai 13 mm), fiind combinatia ideala intre portabilitate si confort si companionul perfect al notebook-ului slim pe care il iei cu tine in calatorii. Mouse-ul este conceput pentru a putea fi folosit, la fel de usor, cu ambele maini si nu necesita instalarea vreunui software. Doar conectezi si e gata de utilizare.

Le poti cumpara de pe flanco.ro.